HomeHL-SportsΔημήτρης Σωτηρίου»Θέλουμε ο κόσμος μας να επιστρέψει χαρούμενος στην Κρήτη»

Δημήτρης Σωτηρίου»Θέλουμε ο κόσμος μας να επιστρέψει χαρούμενος στην Κρήτη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα και ο Δημήτρης Σωτηρίου μίλησε στην κάμερα του Ο.Φ.Η TV για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Η ψυχολογία έχει ανέβει στην ομάδα. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια και τώρα που απομένουν δύο ματς πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά.

Σίγουρα με την έλευση του νέου προπονητή έχει κάνει ένα πολύ καλό σερί. Παίζει στην έδρα του, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση για μας δεν μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια. Θα πάμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πάμε να παλέψουμε. Ο Αστέρας σε αρκετά παιχνίδια είχε καλή απόδοση και δεν πήρε ό, τι δικαιούταν. Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μέχρις εσχάτων για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η παρουσία των φιλάθλων μας στην Τρίπολη θα αποτελέσει έξτρα κίνητρο για μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους δικαιώσουμε και να επιστρέψουν ετυχισμένοι απ’ αυτό το ταξίδι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση