HomeHL-SportsΧωρίς τρεις στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Χωρίς τρεις στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο με τέσσερις κίτρινες κάρτες Ανέστη Νάστο, αλλά και τους τραυματίες Χρήστο Αραβίδη και Μανώλη Μπολάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λαβωμένος ταξιδεύει για την Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα το Σάββατο  ο ΟΦΗ.

Χρήστος Αραβίδης και Μανώλης Μπολάκης είναι τραυματίες και έτσι έμειναν εκτός αποστολής.

Απών θα είναι και ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει στο συγκεκριμένο ματς.

Πάντως, το πρωί της Δευτέρας  θα ταξιδέψει για την Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή, η οποία θα μεταβεί στην Κέρκυρα για τον αγώνα της Τετάρτης  κόντρα στην τοπική ομάδα για το Κύπελλο.

Στην προπόνηση της Παρασκευής , το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δουλειά στις στατικές φάσεις, με την αποστολή να γευματίζει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο πριν την αναχώρηση για το αεροδρόμιο (στις 14:40 η πτήση προς την Αθήνα κι από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Τρίπολη).

Αναλυτικά η αποστολή: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Δεληγιαννίδης, Ποτουρίδης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Παπαστεριανός, Νέιρα, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι, Ντίνας, Βουό.

«Μπράβο» στον Ολυμπιακό

Παράλληλα, σε μια όμορφη κίνηση, η ΠΑΕ συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (OFI 1925 official) συγχαίρει την ΠΑΕ Ολυμπιακός (Olympiacos FC) για την πρόκριση στους «32» του UEFA Europa League».

Tέλος, ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία AVIS: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία AVIS, την ισχυρότερη στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Είναι τιμή για την ομάδα μας το γεγονός ότι ο ΟΦΗ αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ελλάδα με τον οποίο επέλεξε να συνεργαστεί η AVIS και απώτερος σκοπός των δύο πλευρών είναι να προκύψει μια συνεργασία με προοπτική μέλλοντος.

Η φιλοσοφία της AVIS, ενός εκ των κορυφαίων brand names στον παγκόσμιο χάρτη, συνάδει απόλυτα με τις αρχές που πρεσβεύει ο ΟΦΗ και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν, με σεβασμό και προσήλωση στον άνθρωπο. Συγχρόνως η φράση “we try harder”, η οποία αποτελεί φράση – κλειδί για την εταιρία από το 1963 συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της δικής μας ομάδας.

Σήμερα η AVIS, με την τεράστια δυναμική της σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου της ενοικίασης αυτοκινήτων, μιας δραστηριότητας που αποτελεί τμήμα της σύγχρονης πραγματικότητας. Το γεγονός μάλιστα ότι περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια πελάτες σε ετήσια βάση εμπιστεύονται την AVIS, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την επιτυχία της εταιρίας.

Οι τομείς δραστηριότητας της AVIS είναι η βραχυχρόνια μίσθωση από μία μέρα ως έναν χρόνο, η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων που απευθύνεται σε εταιρίες ανεξάρτητα νομικής μορφής και σε ιδιώτες (leasing), η πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και η μίσθωση ιδιωτικών φορτηγών έως 3,5 τόνους. Η εταιρία πρωταγωνιστεί και οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της μίσθωσης αυτοκινήτων, με δίκτυο 80 σταθμών ενοικίασης και στόλο 31.000 οχημάτων, όλων των τύπων.

Καλωσορίζουμε την AVIS στην οικογένεια του ΟΦΗ και είμαστε πεπεισμένοι για μια ποιοτική και υψηλού επιπέδου συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση