HomeHL-9Χανιά: Έδωσε σημεία ζωής η 18χρονη που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης

Χανιά: Έδωσε σημεία ζωής η 18χρονη που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης

Τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο πατέρας της στο cretapost για την εξαφάνιση της 18χρονης και τον ρόλο του facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ: Η 18χρονη Μαριάννα Ράλλη βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της. Η μητέρα της και ο αδερφός της κοιμούνται. Ο πατέρας της βρίσκεται σε επιφυλακή. Ακούγεται ένας ήχος, ανεπαίσθητος. Μία πόρτα ανοίγει. Ο πατέρας σηκώνεται και βγαίνει έξω. Η κόρη του έχει… εξαφανιστεί.

Αυτό συνέβη χθες στο σπίτι του Ευάγγελου Ράλλη στα Χανιά με την οικογένειά του να αναζητά για ώρες  τα ίχνη της 18χρονης  Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, η νεαρή κοπέλα φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με τους οικείους της στους οποίους δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι επιστρέφει στο σπίτι.

Το cretapost, το μεσημέρι είχε έρθει σ’ επαφή με τον κ. Ράλλη ο οποίος αποκάλυψε πως – πιθανότατα – όλα αυτά συνέβησαν μετά τη γνωριμία που είχε η κόρη του με ένα πρόσωπο μέσω του facebook.

«Ο κόσμος πρέπει να προσέχει πάρα πολύ γιατί πολλά διαβάζουμε και βλέπουμε στην τηλεόραση. Η κόρη μου πριν κάμποσους μήνες γνώρισε κάποιον μέσω facebook που μένει στον Βόλο. Πριν λίγο καιρό μου είπε πως στις 13 Δεκεμβρίου (σ.σ. χθες) θα ερχόταν αυτός εδώ για να τον γνωρίσουμε. Της απάντησα πως δεν έχω κανένα πρόβλημα», επεσήμανε στο cretapost, ο Ευάγγελος Ράλλης.

Όλα κυλούσαν ομαλά ωστόσο η 18χρονη Μαριάννα πριν ένα μηνα περίπου αποκάλυψε στον πατέρα της πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε κάποια προβλήματα.

«Ήρθε η κόρη μου και μου είπε ότι αυτός από τον Βόλο πίνει ψυχοφάρμακα γιατί έπαθε κατάθλιψη επειδή πέθανε η μητέρα του. Επίσης μου είπε πως δεν έχει χρήματα για να βγάλει τα εισιτήρια και να έρθει», τόνισε ο κ. Ράλλης ο οποίος της απάντησε πως «είσαι μικρή κοπέλα και όμορφη. Ευκαιρίες θα σου έρθουν πολλές και θα βρεις πολλούς στο μέλλον».

Η 18χρονη έδειξε στον πατέρα της πως κατάλαβε όσα της και τα αποδέχθηκε.

Η ημέρα της… εξαφάνισης

«Χθες, 13 Δεκεμβρίου, ήμασταν όλοι σε επιφυλακή», εξιστορεί στο cretapost ο κ. Ράλλης και συνεχίζει: «Ο γιος μου και η γυναίκα μου στις 10 το βράδυ κοιμήθηκαν γιατί δεν άντεχαν άλλο. Εγώ είχα την πόρτα του σαλονιού ανοιχτή γιατί είναι συρόμενη. Βλέπω την Μαριάννα να στέκεται στην πόρτα. Την ρωτάω τι κάνει εκεί. Μου λέει πως της αρέσουν πολύ τα φωτάκια που έχει βάλει η μητέρα της στην πόρτα. Της απαντώ να κλείσει την πόρτα γιατί κάνει κρύο και να πάει στο δωμάτιό της. Μου απαντάει πως είναι κλειστή κι εκεί τελειώνει η συζήτησή μας. Δεν περνάει ένα λεπτό και ακούω ένα μικρό θόρυβο. Σηκώνομαι και μέχρι να βγω έξω – έριχνε πολύ βροχή και ήμουν ξυπόλυτος – εκείνη έχει εξαφανιστεί. Είχε πάρει μαζί της λίγα ρούχα και το τάμπλετ. Βγήκαμε έξω με τον αδερφό της και φάγαμε τον κόσμο, δεν την βρήκαμε πουθενά».

Ο μεγαλύτερος φόβος του πατέρα της 18χρονης

Ο μεγαλύτερος φόβος του κ. Ράλλη είναι η γνωριμία της κόρης του με τον άνθρωπο από το Βόλο.

«Δεν είχα μιλήσει ποτέ με τον άνθρωπο αυτόν. Δεν τον ξέρω και αυτός είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος. Στο facebook κρύβονται πολλοί κίνδυνοι και παγίδες. Ο άλλος μπορεί να λέει πως είναι Παύλος αλλά τελικά να είναι Παυλίνα», επεσήμανε ο κ. Ράλλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της 18χρονης ωστόσο αυτό που ανησυχεί τον κ. Ράλλη είναι πως έχει το κινητό της κλειστό, είναι ανενεργή στο facebook ενώ οι δύο φίλες που έχει δεν έχουν καμία επαφή με την κόρη του και δεν γνωρίζουν το ο,τιδήποτε.

Η 18χρονη Μαριάννα την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μία κόκκινη μπλούζα, ένα μπουφάν μαύρο με κουκούλα, ένα σκισμένο τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση