HomeCity GuideΧριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τον Δώρο Δημοσθένους

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τον Δώρο Δημοσθένους

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στην Ιεράπετρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε. Λασιθίου το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 (ώρα έναρξης  21:00) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» (κτίριο Δημαρχείου ) στην Ιεράπετρα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό .

Ο σπουδαίος και καταξιωμένος καλλιτέχνης Δώρος Δημοσθένους γνωστός για την αγάπη του στο κλασικό ρεπερτόριο των περασμένων δεκαετιών, θα παρουσιάσει μια παράσταση με επιλεγμένα τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου αλλά και πολλά χριστουγεννιάτικα που θα δώσουν το απαραίτητο γιορτινό χρώμα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

doros_christmas_poster_2

Τραγούδια σαν το κλασικό White Christmas, το Something Stupid, το Santa Baby, το αγαπημένο Winter Wonderland, το υπέροχα μελωδικό So in Love του Cole Porter, το My Favorite Things από τη «Μελωδία της ευτυχίας», το City of Stars και πολλά ακόμα, θα συνθέσουν μια μαγική βραδιά, με λάμψη και υπέροχες μελωδίες.

Tον Δώρο Δημοσθένους πλαισιώνουν δύο σημαντικές νέες παρουσίες, η Γιάννα Βασιλείου και η Sugahspank!, που θα βάλουν το δικό τους χαρακτήρα σ’ αυτή τη μοναδική βραδιά.

Η Γιάννα Βασιλείου έχει ξεχωρίσει με το μελωδικό της ύφος και την ερμηνεία της. Λατρεύει τα Χριστούγεννα, τα τραγούδια από μιούζικαλ και τις jazz ορχήστρες.

Η Sugahspank!, με το έντονο soul στοιχείο της φωνής και της έκφρασης της, είναι μια ιδιαίτερη παρουσία που συνδυάζει πολλά και ετερόκλητα είδη μουσικής.

Τις ενορχηστρώσεις και τη μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Νεοκλής Νεοφυτίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση