HomeHL-SportsTo όνειρο πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ έγινε… εφιάλτης, ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ

To όνειρο πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ έγινε… εφιάλτης, ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ

ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το όνειρο πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, καθώς ηττήθηκε με 3-1 σκορ από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης
Oι «ασπρόμαυροι» ήθελαν νίκη απέναντι στους Λευκορώσους προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης και παράλληλα νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι.
Ωστόσο δεν συνέβη τίποτα από τα δύο καθώς, όπως προαναφέραμε ο δικέφαλος του Βορρά έχασε μέσα στο σπίτι του από την ΜΠΑΤΕ, την ώρα που οι -αδιάφοροι βαθμολογικά- Λονδρέζοι έμεναν στην ισοπαλία με 2-2 σκορ στη Ρουμανία.

Το 0-1 στην Τούμπα έγινε στο 18ο λεπτό, όταν ο Στάσεβιτς έκανε σέντρα, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από πολλά σώματα με τον Σκάβις να τη βρίσκει, στέλνοντάς την στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν «αέρα» δύο τερμάτων στο 42′ με το εύστοχο πέναλτι του Σίγκνεβιτς, ενώ ο ίδιος παίκτης με πλασέ στο 45′ έκανε το 3-0 υπέρ της ΜΠΑΤΕ.

Για τον ΠΑΟΚ μείωσε στο 60′ ο Πρίγιοβιτς μετά από γύρισμα του Ζαμπά από δεξιά, ενώ στο 63′ οι Λευκορώσοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την απευθείας αποβολή του  Σίγκνεβίτς.

Γκολ: 18′ Σκάβις (ΜΠΑΤΕ), 42′ πεν. -45+1′ Σίγκνεβιτς (ΜΠΑΤΕ), 60′ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)
 
Κίτρινες: Μπάχα (ΜΠΑΤΕ), Ρίος (ΜΠΑΤΕ)
 
Κόκκινες: 63′ Σίγκνεβίτς (MΠΑΤΕ)
 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46′ Τόσκα), Μαουρίσιο, Κάνιας, Ζαμπά, Πέλκας (55′ Άκπομ), Λημνιός (46′ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σρεμπίτσκι, Ριός, Βολκόβ, Πολιακόβ, Φιλίποβιτς, Μπάγκα, Ντράγκουν, Ίβανιτς, Σκάβις, Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς

Διαφήμιση
Διαφήμιση