HomeΚΡΗΤΗΣτελέχη και εθελοντές πλαισιώνουν τις κοινωνικές δομές του δήμου Αγ. Νικολάου

Στελέχη και εθελοντές πλαισιώνουν τις κοινωνικές δομές του δήμου Αγ. Νικολάου

Στόχος να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών που δοκιμάζονται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οργανωτικά αλλά και πρακτικά ζητήματα που αφορούν στις κοινωνικές δομές του Δήμου, συζητήθηκαν σήμερα στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας, που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες παρουσία της αν. υπ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θ. Φωτίου, ο κ. Ζερβός συζήτησε με τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών, αλλά και με την προισταμένη της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου, ζητήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των δομών, την περαιτέρω αξιοποίηση των εθελοντικών ομάδων που ήδη τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται και πλαισιώνουν τις δράσεις που προγραμματίζονται, αλλά και την δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας που υπάρχει ήδη με τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, που στηρίζει τους ανθρώπους που δοκιμάζονται λόγω της οικονομική κρίσης.

Υπήρξε μια ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων -επεσήμανε ο κ. Ζερβός – και παρά την ελλιπή στελέχωση των δομών, κατά κοινή ομολογία έχουν γίνει σημαντικά βήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση