HomeΚΡΗΤΗΜια απρόσμενη συνάντηση γονέων από το Ηράκλειο … με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μια απρόσμενη συνάντηση γονέων από το Ηράκλειο … με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο ίδιος ξενάγησε τους συνοδούς γονείς στους εσωτερικούς χώρους του Κοινοβουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαλίων Ηρακλείου, καθώς και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Λασιθίου υποδέχθηκε ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης την ώρα που οι μικροί μαθητές ξεναγούνταν από το προσωπικό της Βουλής, ο ίδιος, ξενάγησε τους συνοδούς γονείς στους εσωτερικούς χώρους του Κοινοβουλίου, παρακολούθησαν τη συνεδρίαση της Ολομέλειας που βρισκόταν σε εξέλιξη, ενώ συναντήθηκαν και με τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία. Ο κ. Κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους γονείς των μαθητών και αφού τους καλωσόρισε στη Βουλή, τους ευχήθηκε «καλή σταδιοδρομία στα παιδιά σας και καλές γιορτές».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Λ. Αυγενάκης, ανέφερε: «Καμία χώρα δεν έχει μέλλον εάν η νέα γενιά, δεν πιστέψει πρώτα απ’ όλα στο δικό της μέλλον. Υποχρέωσή μας να απελευθερώνουμε τις δυνάμεις των παιδιών μας, να κάνουμε τις ζωές τους καλύτερες να του παράσχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να φτάσουν εκεί που οι δυνατότητές τους, τους το επιτρέπουν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση