HomeHL-LifestyleΗ Τζένιφερ Ανιστον αποκαλύπτει ποιος φταίει και δεν ξαναγυρίζονται τα Φιλαράκια

Η Τζένιφερ Ανιστον αποκαλύπτει ποιος φταίει και δεν ξαναγυρίζονται τα Φιλαράκια

Τι δήλωσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι θαυμαστές της θρυλικής, πλέον, σειράς «Τα Φιλαράκια» θα έδιναν τα πάντα για να επιστρέψει η σειρά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η πιθανότητα όμως ενός reunion είναι μηδαμινή και αυτό έχουν πει οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές και τους παραγωγούς της σειράς.

Τώρα όμως, η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει τον εκπληκτικό λόγο που δεν πρόκειται να δούμε νέα επεισόδια.

Η 49χρονη ηθοποιός, σε εμφάνισή της στην σειρά «The Late Late Show» με τον Τζέιμς Κορντέν, τόνισε πως η Κόρτνεϊ Κοξ και η Λίζα Κούντροου θα ήθελαν την επανένωση, αλλά στην πραγματικότητα, οι άνδρες πρωταγωνιστές δεν ήταν και πολύ πρόθυμοι με την ιδέα αυτή.

Η σειρά αφορούσε στα καθημερινά προβλήματα μιας ομάδας έξι φίλων που ζούσαν στη Νέα Υόρκη, στην οποία πρωταγωνιστούσαν επίσης ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Μάθιου Πέρι.

Η θρυλική σειρά πρωταγωνίστησε στους τηλεοπτικούς δέκτες για 10 χρόνια, από το 1994 έως το 2004 και ήταν τόσο αγαπητή, που οι Άνιστον, Κοξ και Κούντροου, κατείχαν τον τίτλο των υψηλότερα αμειβόμενων ηθοποιών την εποχή εκείνη.

Συζητώντας για την επιστροφή της σειράς, η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχτηκε: «Τα κορίτσια λένε πως θα ήθελαν να το ξανακάνουμε αλλά τα αγόρια είναι λιγότερο ενθουσιασμένα με αυτό για κάποιον λόγο».

Πάντως, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, η Τζένιφερ ήταν πάντα ανοιχτή στην ιδέα της επανένωσης.

Το 2017, η ηθοποιός είχε απαντήσει στην Έλεν ντεΤζενέρις σχετικά με το reunion: «Όλα είναι πιθανά, Έλεν. Όλα, σωστά; Εδώ παντρεύτηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ».

Από την άλλη, η Λίζα Κούντροου, φαίνεται πως δεν είναι και τόσο οπαδός της ιδέας, λέγοντας σε συνέντευξή της φέτος: «Όλοι κάνουν reunion. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να είναι καλό για τα ‘Φιλαράκια’. Η σειρά αφορούσε ανθρώπους στα 20 και τα 30 τους. Δεν αφορά άτομα στην ηλικία των 40 και των 50. Κι αν είχαμε τα ίδια προβλήματα, αυτό θα ήταν λυπηρό. Και όχι διασκεδαστικό».

Ο Μάθιου Πέρι, που έπαιξε τον Τσάντλερ Μπινγκ, παραδέχτηκε κι αυτός με την σειρά του σε μια συνέντευξη το 2016, πως ανησυχούσε ότι η επανένωση θα μπορούσε να καταστρέψει την σειρά μετά την τόσο επιτυχημένη πορεία της.

Όπως είπε: «Αυτή είναι η ανησυχία σε ενδεχόμενη επανένωση. Επειδή τελείωσε τόσο καλά, δεν θέλει να την καταστρέψεις. Όλοι ζητούν ένα reunion αλλά δεν έχουν γίνει πραγματικε συζητήσεις επάνω σε αυτό».

Αλλά και οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν επέμειναν πως η επανένωση «δεν θα συμβεί ποτέ».

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter το 2016, ο Κρέιν εξήγησε: «Αυτή η σειά μιλούσε για μια εποχή στη ζωή σας όπου οι φίλοι σας ήταν η οικογένειά σας. Μόλις αποκτήσετε δική σας οικογένεια, η περίοδος αυτή έχει τελειώσει. Ολοκληρώσαμε την σειρά ακριβώς όπως θέλαμε να τελειώσει. Η επανεξέταση αυτών των χαρακτήρων μοιάζει κακή ιδέα – δεν θα θέλατε να τους δείτε στην καφετέρια και πάλι. Και τα καλά νέα είναι ότι τους βλέπετε όπως θέλετε. Η σειρά ζει μέσα στις καρδιές μας».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση