HomeΚΡΗΤΗΚατατέθηκε η τροπολογία για την έδρα της ΑΣΤΕΚ

Κατατέθηκε η τροπολογία για την έδρα της ΑΣΤΕΚ

Εξαιρετικά σημαντική, δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξαιρετικά σημαντική, χαρακτήρισε Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, την τροπολογία, που κατέθεσε ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία καταργείται η παράγραφος 2 του άρθρου 22 του ν. 4276/14 που προέβλεπε τον καθορισμό της έδρας των Ανώτερων Τουριστικών Σχολών  από τον εκάστοτε Υπουργό Τουρισμού.

Πρόκειται – ανέφερε χαρακτηριστικά – για μια  στόχευση, της Δημοτικής Αρχής που χάριν της τροπολογίας που κατέθεσε ο τοπικός βουλευτής κ. Μ. Θραψανιώτης και έγινε αποδεκτή από την Υπουργό Τουρισμού κ. Κουντρουρά, δίνει την δυνατότητα να δρομολογηθούν σειρά ζητημάτων που απασχολούν την ΑΣΤΕΚ.

Επίσης όπως ο ίδιος δήλωσε, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα – μετά τις γιορτές – προγραμματίζεται συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών παρουσία του βουλευτή Λασιθίου, με στόχο την κατάθεση πρότασης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, αναφορικά με την ανταλλαγή (ακινήτου  Αμμουδίου με τις μετοχές του Minos Beach) που αποτελεί χρόνιο αίτημα της περιοχής. Η παραπάνω επίσκεψη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί δεδομένης της τροπολογίας που έχει προταθεί από τον τοπικό βουλευτή,  η πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί έχει διαμοφωθεί καθ΄ υπόδειξη νομικών κύκλων, ενώ εκφράζεται η πεποίθηση ότι δύναται να γίνει αποδεκτή.

Πρόκειται – επεσήμανε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου – για έναν ακόμα μεγάλο στόχο, που αναμένεται να δώσει την δυνατότητα στην επόμενη δημοτική αρχή ν΄ασχοληθεί με τρέχοντα για την περίοδο εκείνη θέματα, χωρίς τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση