HomeΚΡΗΤΗΔιανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείου

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείου

Την Παρασκευή στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, στους δικαιούχους – ωφελούμενους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου. Η διανομή θα διαρκέσει από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

koinoniko-pantopoleio2

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία αισθάνονται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά την Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση <<Μπορούμε>> που ύστερα από συνεργασία με την ΜΕΒΓΑΛ αποφάσισαν να δωρίσουν χυμούς για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση