Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι σε γειτονιά της Θερίσου, και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μιχαήλ Αρχαγγέλου, όταν φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όλα ξεκίνησαν στις 2:27 όταν η ένοικος του διαμερίσματος έντρομη ζήτησε συνδρομή από την Πυροσβεστική καθώς στο σπίτι της είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.

Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με δύο οχήματα που πρόλαβαν να θέσουν τις φλόγες υπό έλεγχο πριν αυτές επεκταθούν στους υπόλοιπους ορόφους.

Στο μεταξύ από τους πυκνούς καπνούς ένιωσε έντονη δυσφορία νεαρή ένοικος του 3ου ορόφου και προκειμένου να προστατευθεί βγήκε στην ταράτσα από όπου και την απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες.

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς η νεαρή γυναίκα υποφέρει από χρόνιο άσθμα.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ τα ακριβή αίτια διερευνώνται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο του πλυσταριού όπου βρισκόταν σε λειτουργία συσκευή πλυντηρίου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση