HomeΚΡΗΤΗΣυγχαίρουν τους λιμενικούς που συμμετείχαν στην διάσωση των οκτώ ναυαγών

Συγχαίρουν τους λιμενικούς που συμμετείχαν στην διάσωση των οκτώ ναυαγών

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαίρουν τους λιμενικούς που έτρεξαν να βοηθήσουν, αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, προκειμένου να σωθούν οι 8 ναυτικοί, πλήρωμα τους σκάφους που βυθίστηκε Νότια της Κρήτης, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κομού και Ματάλλων.
Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης τονίζει πως τα στελέχη του λιμενικού κλήθηκαν τηλεφωνικά και έτρεξαν να βοηθήσουν μαζί με στελέχη της πυροσβεστικής που συμμετείχαν στη διάσωση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση όλοι όσοι συμμετείχαν στο συμβάν εκτός από επαγγελματισμό έδειξαν αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ Ανθ/στη Λ.Σ. ΚΑΔΙΑΝΗ Σταύρο, ευρισκόμενο εκτός υπηρεσίας ο οποίος κλήθηκε τηλεφωνικά να μεταβεί στο σημείο του συμβάντος και Αρχ/στη Λ.Σ. ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΗ Αντώνιο καθώς και τα στελέχη του πυροσβεστικού Σώματος Αρχιπυροσβέστη ΚΥΡΑΛΑΚΗ Γεώργιο και Αρχιπυροσβέστη ΜΑΝΑΣΑΚΗ Φρίξο τα οποία συμμετείχαν ενεργά στην πρόσφατη διάσωση οκτώ ναυαγών του Ρ/Κ VIKING σημαίας Τυνησίας στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κομού και Ματάλλων.
Επίσης συγχαίρουμε τους συναδέλφους του κλιμακίου αντιμετώπισης περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης του Κεντρικού λιμεναρχείου Ηρακλείου καθώς και τα στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Κόκκινου Πύργου για την άμεση ανταπόκριση και αντιμετώπιση του συμβάντος με θετικά αποτελέσματα.
Για ακόμα μία φορά τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκτός από επαγγελματισμό έδειξαν αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα.
Συγχαρητήρια!!!
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Διαφήμιση
Διαφήμιση