HomeHL-Culture«Τα οφέλη του εθελοντισμού» στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου

«Τα οφέλη του εθελοντισμού» στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού είναι αφιερωμένη η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης «Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς» – Cretan Palliative Care διοργανώνει εκδήλωση με την αιγίδα του Αυστριακού Προξενείου Κρήτης, την συμμέτοχη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες:

«Τα οφέλη του εθελοντισμού» από την κ. Ροσβίτα Μπαντουβά – Πρόεδρο του Συλλόγου Ανακουφιστικής Φροντίδας και Επίτιμο Πρόξενο της Αυστρίας στην Κρήτη. «Ο Εθελοντισμός στην Ελλάδα» από τον  Δρ. Μιχαήλ Ρεβύθη- Λέκτορα Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

«Η φιλοσοφία της Ανακουφιστικής φροντίδας» από τον Δρ. Θεοχάρη Κωνσταντινίδη – Λέκτορα Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά και καλλιτεχνικά με έκθεση Ζωγράφων από την Αυστρία.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου  είναι:

Μουσική επιμέλεια musicclub105,8 fm.

17:30 «Στα Καλούδια του Κάστρου» : Η Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών «Κρείττονες» φτιάχνει κουραμπιέδες!

18.00 Κεντρική Σκηνή: Αλίκη Τύμπα, χορογραφίες (zumba,balletoning)

20:00 Κεντρική Σκηνή: Έντεχνα λαϊκά ακούσματα με το συγκρότημα του Σωτήρη Μαργαρίτη. Σωτήρης Μαργαρίτης: κιθάρα- φωνή, Μάνος Αντωναίος: βιολί, Γιώργος Παπουτσάκης: λάουτο, Νίκος Σκιαδάς: ντραμς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση