HomeHL-SportsΜεγάλη νίκη ο ΟΦΗ, 3-1 τον Παναθηναϊκό

Μεγάλη νίκη ο ΟΦΗ, 3-1 τον Παναθηναϊκό

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε μία σημαντική νίκη, καθώς στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί σκόραραν με τους Δεληγιαννίδη (5’), Πλατέλλα (41’) και Κοροβέση (60’), ενώ οι «πράσινοι» ισοφάρισαν προσωρινά με τον Κάτσε (36’).

Σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό από την αρχή του, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Δεληγιαννίδη, που βρέθηκε αφύλαχτος μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Βουό και νίκησε τον Διούδη.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πίεσε, κι αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 13΄, με τον Μπουζούκη να κάνει το σουτ και τον Χατζηγιοβάνη να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή, ισοφάρισε στο 36΄ με τον Κάτσε, που σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι από σέντρα του Ινσούα.

Οι «πράσινοι» δεν χάρηκαν, πάντως, για πολύ το 1-1, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πλατέλλας σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στον Μαυρομμάτη και βρέθηκε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Διούδη, που είχε καθυστέρηση στην αντίδρασή του.

Οι Κρήτες «σφράγισαν» τους τρεις βαθμούς με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Ο Μαυρομμάτης δεν κατάφερε να απομακρύνει σε μπαλιά του Σάσι και ο Κοροβέσης σούταρε πέφτοντας, με την μπάλα να πηγαίνει στη δεξιά γωνία και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να πέφτει αριστερά, για το τελικό 3-1.

Γκολ: 5′ Δεληγιαννίδης (ΟΦΗ), 36′ Κάτσε (Παναθηναϊκός), 41′ Πλατέλλας (ΟΦΗ), 60′ Κοροβέσης (ΟΦΗ)
16′ δοκάρι ο Δώνης

Κίτρινες κάρτες: Πλατέλλας – Μακέντα, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κολοβέτσιος

ΟΦΗ: Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο (90′ Μιχόγιεβιτς), Νάστος, Κυριακίδης, Πλατέλλας (85′ Κουτσιανικούλης), Σάσι (72′ Παπαστεριανός), Βουό.

Παναθηναϊκός: 
Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (84′ Στάικος), Ινσούα (63′ Χατζηθεοδωρίδης), Κάτσε, Κουρμπέλης, Δώνης (63′ Καμπετσής), Μπουζούκης, Μακέντας, Χατζηγιοβάνης.
Διαφήμιση
Διαφήμιση