HomeΕΛΛΑΔΑΟ Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε -Ενάμισι χρόνο μετά το φρικτό τροχαίο με την Porsche

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε -Ενάμισι χρόνο μετά το φρικτό τροχαίο με την Porsche

Παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου την 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα σελίδα στη ζωή του γύρισε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου την 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ενάμισι χρόνο μετά την προσωπική του τραγωδία, όταν έχασε την σύζυγό του Αποστολία και τον γιο του Παύλο σε ένα τρομερό τροχαίο, στο οποίο σκοτώθηκε και ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, προχώρησε τη ζωή του.

Ο Υπάτιος παντρεύτηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας την εκλεκτή της καρδιάς του Εμμανουέλα.

Η νύφη έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο λευκό νυφικό της που ήταν στολισμένο με πέτρες Swarovski. Εφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 7 παρά το απόγευμα του Σαββάτου.

Η σύζυγος του Υπάτιου είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι. Σύμφωνα με το tlife.gr ο Υπάτιος Πατμάνογλου δε θέλησε να πει πολλά στους δημοσιογράφους και αρκέστηκε στο να δώσει σε όλους ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=_DEw7hNsMzo

Στην εκκλησία έφθασαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον! Ο Υπάτιος και η Εμμανουέλα γνωρίστηκαν πριν από περίπου 10 μήνες, μέσω κοινών γνωστών αλλά και του facebook.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση