HomeΕΛΛΑΔΑΘεοδωρικάκος: Σύγκρουση δύο κόσμων στις επόμενες εκλογές

Θεοδωρικάκος: Σύγκρουση δύο κόσμων στις επόμενες εκλογές

Η υπευθυνότητα απέναντι στη δημαγωγία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δίλημμα των εκλογών από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας θέτει με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας του κόμματος, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Οι επόμενες εκλογές θα είναι τελικά μια σύγκρουση δύο κόσμων. Της αλήθειας, της ρεαλιστικής ελπίδας, της υπευθυνότητας, απέναντι στις δυνάμεις του ψέματος, της δημαγωγίας, της οπισθοδρόμησης», σημειώνει ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «Ουδετερότητα σε αυτήν την τελική μάχη δεν μπορεί να υπάρξει».

Ο κ. Θεοδωρικάκος καλεί σε συναγερμό τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας για τη μεγάλη νίκη, υπογραμμίζοντας ότι «θα είναι μια σκληρή μάχη που θα τελειώσει μόνο το βράδυ των εκλογών». Ταυτόχρονα αποδομεί τη ρητορική του Αλέξη Τσίπρα, ότι κυβερνά 100 ημέρες, καθώς μετρά το χρόνο από την ημερομηνία λήξης του μνημονίου.

Θυμίζει στον Πρωθυπουργό ότι κυβερνά 1.414 ημέρες «Χωρίς πολιτική και ιδεολογία, αλλά με έναν και μοναδικό στόχο: την εξουσία. Με όπλα το αδιάκοπο ψέμα, τις επιχειρήσεις μίσους και διχασμού, την εργαλειοποίηση προσώπων και θεσμών: Από προσωπικότητες της Αριστεράς και της ΝΔ ως τη Δικαιοσύνη και την Εκκλησία».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση