HomeHL-SportsΣτο 90’ ο Αστέρας, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο 90’ ο Αστέρας, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αρκαδία, σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Τη «λύτρωση» στους γηπεδούχους έφερε ο Μαρκ Φερνάντεζ στο 90’.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο ευκαιρίες για να μπορέσει να σκοράρει. Στο 8` ο Παπαδόπουλος είπε «όχι» όχι στο πλασέ στην κίνηση του Κρίζμαν, ενώ στο 17` το σουτ και πάλι του Κρίζμαν έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 41` ο Κρίζμαν έβγαλε τον Αθανασιάδη τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, όμως ο τελευταίος νίκησε τον φορ των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία για τον Αστέρα ήρθε στο 49`, όμως το σουτ του Μανιά πέρασε άουτ, ενώ στο 65`, ο Κώτσιρας πλάσαρε άουτ από πολύ καλή θέση. Πέντε λεπτά αργότερα, η μπάλα από την κεφαλιά του Φερνάντεθ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 76`, ο ΠΑΣ θα μπορούσε ν` ανοίξει το σκορ, όμως ο εξαιρετικός Παπαδόπουλος, νίκησε για τρίτη φορά τον Κρίζμαν.

Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90`, όταν ο Κώτσιρας έδωσε στον Καλτσά, εκείνος σέντραρε με μία στο δεύτερο δοκάρι, όπου εκεί ο Φερνάντες με σουτ στην κίνηση, διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Γκολ: 90′ Φερνάντεζ

Κίτρινες κάρτες:
 Βλάχος, Πασαλίδης – Νικολιάς, Τζημόπουλος

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (85′ Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (61′ Φερνάντεζ), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς (90′ Μπελόκ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
 Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63′ Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξυδάς (88′ Μυστακίδης), Σιόντης (82′ Σκόνδρας), Αθανασιάδης.
Διαφήμιση
Διαφήμιση