HomeΕΛΛΑΔΑΣε βαλίτσες μετέφεραν… 31 κιλά χασίς

Σε βαλίτσες μετέφεραν… 31 κιλά χασίς

Τρεις Αλβανοί στην Καστοριά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν… είδαν το μπλόκο οι προπομποί ενός φορτίου αλβανικού χασίς που μεταφερόταν με άλλο αυτοκίνητο κι έτσι έπεσαν μαζί με τον μεταφορέα στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, ενώ κινούνταν με δυο οχήματα σε περιοχή της Καστοριάς.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο να γίνει μεταφορά ναρκωτικών από την Αλβανία προς τη Δυτική Μακεδονία και εντόπισαν πρώτα το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 29χρονος Αλβανός με συνοδηγό έναν 24χρονο ομοεθνή του, οι οποίοι προπορεύονταν για να ενημερώνουν τον 37χρονο συμπατριώτη τους που ακολουθούσε με δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Τόσο οι προπομποί όσο και ο μεταφορέας συνελήφθησαν.

Το αυτοκίνητο του 37χρονου βρέθηκε φορτωμένο με δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 30 κιλών και 900 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά και τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με 1.100 ευρώ, 1.500 λεκ Αλβανίας και πέντε κινητά που είχαν πάνω τους οι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς και τους ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση