HomeHL-LifestyleΟι αυστηροί κανόνες που επιβάλλει το Παλάτι σε όλες τις βασιλικές εγκυμοσύνες

Οι αυστηροί κανόνες που επιβάλλει το Παλάτι σε όλες τις βασιλικές εγκυμοσύνες

Δύσκολοι οι καιροί για πριγκίπισσες ...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είναι αυστηρός κανόνας, αλλά τυπικά η βασίλισσα είναι η πρώτη που γνωρίζει αν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας μωρό. Στην πραγματικότητα, θα χρησιμοποιήσει ακόμη και μια κρυπτογραφημένη τηλεφωνική γραμμή για να καλέσει την Elizabeth και να της δώσει τα νέα όταν ο Γιώργος γεννήθηκε πριν μιλήσει κάποιος άλλος, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι royals συνήθως κρατούν το φύλο του μωρού τους μυστικό

Και ακόμα κι όταν το μαθαίνουν οι ίδιοι, δεν το δημοσιοποιούν παρά μετά τις 12 εβδομάδες. Μοναδική ίσως εξαίρεση, η Kate Middleton στην τρίτη της εγκυμοσύνη (με τον Prince Louis) που αποφάσισε να το ανακοινώσει νωρίτερα. Οι φήμες λένε πως το έκανε γιατί το μωρό πιθανώς να έπασχε από κάποια ασθένεια, η οποία όμως δεν ανακοινώθηκε επίσημα ποτέ.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους οι εστεμμένες απαγορεύεται να φορέσουν πέδιλα

Και αυτός ο κανόνας ισχύει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης, μια που απαγορεύεται τα πρησμένα πόδια (ή οι αστράγαλοι) να εκτίθενται σε κοινή θέα.

Όλοι οι γυναικολόγοι των royals υπογράφουν ειδικό συμφωνητικό απόρρητου

Κατά το οποίο ορκίζονται να μην αποκαλύψουν ποτέ, τίποτα σχετικό με τη βασιλική εγκυμοσύνη.

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού (στο μπαλκόνι του Παλατιού) σχεδιάζεται μήνες πριν τη γέννησή του

Και με αυτήν τη φωτογράφησξη ασχολείται μια ολόκληρη ομάδα από στυλίστες, φωτογράφους και make up artists. Συνήθως η βασίλισσα στάρεται χρωματικά με το μωρό και με το όλο φόντο. Για παράδειγμα η Kate όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας George, φρόντισε να φορέσει ένα φόρεμα που θύμιζε κάπως την πριγκίπισσα Diana όταν γεννήθηκε ο William.

Οι παππούδες και γιαγιάδες που δεν ανήκουν στη βασιλική οικογένεια δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στη διαδικασία του τοκετού

Παλαιότερα απαγορευόταν και η παρουσία των παππούδων που ανήκαν στη βασιλική οικογένεια, αλλά τα τελευταία χρόνια τα πράγματα έχουν γίνει πιο ελαστικά.

Marieclaire.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση