HomeCity GuideΟι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» το Σάββατο και την Κυριακή

Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» το Σάββατο και την Κυριακή

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου είναι:

Μουσική επιμέλεια kiss fm 96,1.

13:00 Κεντρική Σκηνή: Zumba kids με τη Σύλβια Καζαντζιάν: χορός και μάθημα zumba για παιδιά.

12:00-14:00 Χριστουγεννιάτικα Ξύλινα Παζλ … στο Εργαστήρι της Σχολικής Μελέτης!

17:30 Στα «Kαλούδια του Κάστρου»: Η Ελένη Καραντινάκη μαζί με μικρούς και μεγάλους φτιάχνει κρητικά λουκούμια κουμπανάκια!

18:00 Κεντρική Σκηνή: Θέατρο Σκιών: «Ο Μεγαλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» με τον Χρήστο Συρμακέζη και τον Παναγιώτη Ιωαννίδη.

20:00 Τραγούδι και χορός με ελληνική μουσική και την ορχήστρα του Κώστα Παπαδάκη. Πνευστά: Γιάννης Σηφάκης, κιθάρα/τραγούδι: Αριστείδης Αρχαύλης, τραγούδι: Γεωργία Μαυρογιαννάκη.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

10:00 Σκάκι σιμουλτανέ με τον Χάρη Μαμουλάκη και τον Σκακιστικό Όμιλο Ηρακλείου. Ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης & Καθαριότητας Ηρακλείου και Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης, παίζει σκάκι αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα 12 αθλητές από τον Σκακιστικό Όμιλο Ηρακλείου σε μια εκδήλωση – γιορτή για το Ηρακλειώτικο σκάκι!

11:00-14:00 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: «Μαθαίνοντας το οικολογικό αποτύπωμα» με την ομάδα του Heraklion Eco Voice ενώ οι «πράσινοι» φύλακες θα περιφρουρούν το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»…

11:00 Στα «Καλούδια του Κάστρου» : Ο Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου «ΡΕΑ» φτιάχνει μυρωδάτη καρυδόπιτα.

11:30 Κεντρική Σκηνή: Μουσική παράσταση των Κουλτούρ Μουλτούρ.

14:00 Μάθημα χορού με το Ελληνικό Κέντρο Χορού και Παραστατικών Τεχνών «Τέχνη Χρω».

17:30 Κεντρική Σκηνή: Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ηρακλείου παρουσιάζει κάλαντα από τον Πόντο και χορούς με παραδοσιακές φορεσιές.

17:00-19:00 Χριστουγεννιάτικα Στολίδια. Το εργαστήρι της Σχολικής Μελέτης, φτιάχνει όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια από πηλό.

19:00 Κεντρική Σκηνή: «Μια βραδιά με τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού σχολείου Ηρακλείου».

Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση