HomeHL-SportsΙσοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός, 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας

Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός, 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας

Παναθηναϊκός – ΟΦ Ιεράπετρας 2-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Με γκολ του Καμπετσή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Χατζηθεοδωρίδη στο 20’, ενώ ο ΟΦΙ ισοφάρισε στο 25’ με τον Χίσι και σκόραρε εκ νέου στο 43’ με τον Μαρτσάκη.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20΄ με σουτ του Χατζηθεοδωρίδη μέσα από την περιοχή, αλλά πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση με κοντινή προβολή του Χίσι. Σαν να μην έφθανε αυτό, οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα στο 43΄ (1-2) με κοντινό πλασέ του Αναστασόπουλου σε σέντρα του Μούτσα από αριστερά.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Δώνης πέρασε στον αγώνα τον Μπουζούκη αντί του Θεοχάρη για να δώσει μεγαλύτερη επιθετική πνοή στο παιχνίδι της ομάδας του, η οποία έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τους Κουντουριώτη (49΄, 51΄), Καμπετσή (52΄ οριζόντιο δοκάρι, 61΄), Τζανδάρη (54΄), Εμμανουηλίδη (71΄), Μπουζούκη (77΄) και την Ιεράπετρα να αμύνεται σωστά και να βγάζει υποδειγματική αντεπίθεση στο 81΄ με τον Αναστασόπουλο που πλάσαρε, μόνος στην περιοχή, πάνω στον Κότσαρη.

Έτσι οι ««πράσινοι» κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με αριστερό πλασέ του Καμπετσή από μεταβίβαση του Εμμανουηλίδη.

Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού και για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στις 19 Δεκεμβρίου στα Χανιά και η Ιεράπετρα μία ημέρα νωρίτερα  στην έδρα της με τον Παναιτωλικό.

 Η πρόκριση πλέον είναι ανοικτή και για τις 4 ομάδες του 3ου ομίλου. Στη βαθμολογία προηγούνται Κισσαμικός και Παναθηναϊκός με 4 βαθμούς και ακολουθούν Παναιτωλικός και Ιεράπετρα με 1.

 

Γκολ: 20′ Χατζηθεοδωρίδης (Παναθηναϊκός), 25′ Χίσι (ΟΦΙ), 43′ Μαρτσάκης (ΟΦΙ), 90’+4′ Καμπετσής (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες κάρτες: Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης,


Παναθηναϊκός:
 Κότσαρης, Θεοχάρης (46′ Μπουζούκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης (79′ Σιφναίος), Τζανδάρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (70′ Πούγγουρας), Καμπετσής, Εμμανουηλίδης.

ΟΦ Ιεράπετρας: Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας (79′ Πυθαρούλης), Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (57′ Κορέτα), Μηνάς (69′ Τζελέπης), Καλημέρης.
Διαφήμιση
Διαφήμιση