HomeHL-GreeceΣπαραγμός στο τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια

Την Παρασκευή θα απολογηθούν οι δύο κατηγορούμενοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπαραγμός στην κηδεία της άτυχης 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία όπως αποκάλυψε και ο ιατροδικαστής βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων της στη Ρόδο.

Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας έφθασε σήμερα στο Διδυμότειχο και αφού πήγαν για λίγο το φέρετρο με τη σορό της στο σπίτι της οικογένειας Τοπαλούδη, ξεκίνησε η νεκρική πομπή προς την εκκλησία.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στην τελευταία της κατοικία υπό τους ήχους της μπάντας του δήμου Διδυμοτείχου.

Στο πλευρό της οικογένειας η οποία ζει το δικό της δράμα η τοπική κοινωνία του Διδυμότειχου. Φίλοι της κοπέλας και των γονιών τους, την αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η μητέρα της θέλησε να την ντύσει νύφη σε αυτό το τελευταίο ταξίδι της. Στο πλευρό της οικογένειας πλήθος κόσμου που γνώριζε το «γελαστό κορίτσι» όπως λέγανε όλοι. Μάλιστα, στο Διδυμότειχο έφτασε ακόμα και λεωφορείο από το χωριό της μητέρας της στις Σέρρες, προκειμένου γνωστοί της Ελένης να παραστούν στην κηδεία.
2

3

4

Την Παρασκευή θα απολογηθούν οι δύο κατηγορούμενοι για τον φόνο της φοιτήτριας

Στον εισαγγελέα Ρόδου προσήχθησαν, σήμερα το πρωί, οι δύο νεαροί (ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης) που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας.

Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι έρευνες από την πλευρά του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

Βίντεο-ντοκουμέντο – Με αυτό το αυτοκίνητο μετέφεραν την 21χρονη φοιτήτρια

Ένα βίντεο από πρατήριο καυσίμων στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Λίνδου προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open TV. Το βίντεο δείχνει το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφεραν τη νεαρή φοιτήτρια.

Η 21χρονη Ελένη ήταν ακόμη ζωντανή και αυτό φέρεται να είναι το όχημα, με το οποίο την οδήγησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες στο εξοχικό του ενός, σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=j9_2vAe7YcI

Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας: Το κορμάκι της χτυπούσε για δύο μέρες στα βράχια

Ραγίζει καρδιές η δήλωση του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας, Γιάννη Τοπαλούδη, δάσκαλου στο επάγγελμα και αντιδημάρχου Διδυμοτείχου, που έφτασε το βράδυ της Τρίτης στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, μεταφέροντας και τη σορό της κόρης του, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια της Λίνδου, στη Ρόδο.

«Έχουμε μια μικρή ανακούφιση που βρέθηκαν οι δολοφόνοι του παιδιού μας. Το χώμα που θα σκεπάσει σήμερα την Ελένη θα είναι λίγο πιο ελαφρύ», δήλωσε στην εφημερίδα το »ΕΘΝΟΣ» ο κ. Τοπαλούδης.

«’Ένα μεγάλο »γιατί» θα μας βασανίζει όσα χρόνια και αν περάσουν. Γιατί το έκαναν; Λίγη σημασία έχει ποιοι ήταν. Το θέμα είναι γιατί; Ποτέ δεν θα ξεπεράσουμε το ότι το κορμάκι της Ελένης μας χτυπούσε για δύο μέρες στα βράχια. Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός», πρόσθεσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

iefimerida.gr, enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση