HomeΕΛΛΑΔΑΠάτρα: Ζούσε για μία εβδομάδα με το πτώμα του συζύγου της

Πάτρα: Ζούσε για μία εβδομάδα με το πτώμα του συζύγου της

Τελικά έφυγε κι εκείνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων εντοπίστηκε νεκρό στο διαμερισμά του στην Πάτρα, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Πρόκειται για έναν 93χρονο και την 73χρονη σύζυγό του.

Οι αρχές έφθασαν στο διαμέρισμα από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε απο το διαμέρισμα αλλά και από το γεγονός ότι δεν είχαν εμφανιστεί στην γειτονιά για ημέρες.

Τις τελευταίες ώρες όπως γράφει το Tempo24 της Πάτρας, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση, που αποκαλύπτει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Σύμφωνα λοιπόν με την Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, δεν υπάρχει εύρημα για εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν οτι ο ηλικιωμένος άντρας έφυγε απο πτώση. Λόγω όμως της προχωρημένης σήψης δεν μπορούσαν να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Κι εδώ αρχίζει η τραγική ιστορία. Ο χρόνος θανάτου του ηλικιωμένου υπολογίζεται πριν από μια εβδομάδα, ενώ η σύζυγός του, πέθανε, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, πριν από δύο ημέρες. Προκύπτει συνεπώς οτι η 73χρονη ζούσε για μία τουλάχιστον εβδομάδα, στο διαμέρισμα, με τον νεκρό σύζυγό της…

Η αιτία θανάτου του ηλικιωμένης είναι το εγκεφαλικό επεισόδιο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση