HomeHL-SportsΠέρασε δεύτερος ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Παναιτωλικό

Πέρασε δεύτερος ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γρήγορος, εύστοχος, θεαματικός κατά διαστήματα μέχρι το 70’ ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στο Φάληρο και έφτασε τις τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς.

Κυρίαρχη από την αρχή η ομάδα του Μαρτίνς, επέβαλε ρυθμό, κράτησε μπάλα και έφτασε στο τρίποντο και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, απέναντι στον Παναιτωλικό των δέκα παικτών από το 53΄λόγω αποβολής του Χαντάκια, των εύκολων λαθών στο κέντρο και των πολλών προβλημάτων στην άμυνα.

Μια νίκη στα πέντε τελευταία η ομάδα του Δέλλα. Ποντένσε, Γκερέρο τα γκολ του Ολυμπιακού, μείωσε για τον Παναιτωλικό ο Καμαρά. Χαμηλό τέμπο στο δεύτερο μέρος.

Oλυμπιακός, διάταξη 4-2-3-1
Σα στην εστία για 6ο διαδοχικό ματς, Ομάρ δεξί μπακ, Βούκοβιτς, Σισέ στόπερ, Κούτρης αριστερό μπακ, Γκιλιέρμε, Καμαρά κεντρικά χαφ, Ποντένσε, Φορτούνης, Ναουέλ τριάδα πίσω από τον Γκερέρο στο 4-2-3-1 του Μαρτίνς, ο οποίος προχώρησε σε δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς με τη Μπέτις στην Ανδαλουσία. Εκτός 11αδας έμειναν Μπουχαλάκης και Τσιμίκας, ο Φορτούνης από σέντερ φορ θα παίξει κεντρικό χαφ και ο Κούτρης αντί του Τσιμίκα.

Παναιτωλικός, διάταξη 4-2-3-1
Κυριακίδης στην εστία, Μαρινάκης δεξί μπακ, Χαντάκιας, Αργκους στόπερ, Ρότσα αριστερό μπακ, Λουσέρο, Ντίας αμυντικοί μέσοι, Μανά, Μάζουρεκ, Ουίλιαν τριάδα πίσω από τον Καμαρά στο 4-2-3-1 του Δέλλα. Μοναδική αλλαγή στην 11αδα σε σχέση με την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην κορυφή της επίθεσης με τον Μοράρ (5 γκολ στη σεζόν) βασικό αντί του Καμαρά (σκόρερ και με ΑΕΚ και με ΠΑΟΚ).

Α΄Ημίχρονο
Στο 8′ γρήγορη και εξαιρετική συνεργασία Φορτούνη με Καμαρά, το σουτ του Φορτούνη στον Κυριακίδη, πρώτη φάση στο ματς, με τον Ολυμπιακό να έχει κατοχή και να αναπτύσσεται από τη δεξιά πτέρυγα με Ομάρ και Ποντένσε.

Η ομάδα του Μαρτίνς ανοίγει το σκορ με τον Ποντένσε να κάνει σουτ που κοντάρει στον Άργκους και πάει στα δίχτυα του Κυριακίδη, γκολ απόρροια συνεργασίας με Ομάρ από δεξιά. Δεύτερο γκολ του Ποντένσε στη σεζόν.
loading the player….

Ο Μοράρ στο 16′ επιχειρεί το πρώτο σουτ στην εστία του Ολυμπιακού για την επέμβαση του Σα. Πιεστικός ο Ολυμπιακός από την αρχή, 5-1 τελικές, 1-1 στην εστία, μετά από 20 λεπτά. Φάουλ του Φορτούνη στο 25’, κεφαλιά πάσα του Βούκοβιτς, από κοντά ο Γκερέρο το 2-0 για την αποτελεσματική γηπεδούχο ομάδα.
loading the player….

Ο Μάζουρεκ στο 36’ έχει σουτ για το στοπ του Σα, δεύτερο στο ματς για τον Παναιτωλικό που βρήκε φάσεις στο χώρο, αλλά πλήρωσε συνολικά στο πρώτο μέρος τα εύκολα λάθη στο κέντρο του γηπέδου.

9-4 τελικές για τον Ολυμπιακό, 7-2 στην εστία στο 40’, σε ματς με ρυθμό και πολλές καλές στιγμές. 12-4 τελικές, 10-2, 66-34% κατοχή μπάλας για τους «ερυθρόλευκους».

Β΄Ημίχρονο
Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χαντάκια ο Παναιτωλικός μένει με δέκα παίκτες στο 53′. Κίτρινες κάρτες από το πρώτο μέρος είχαν οι Σισέ και Χαντάκιας. Στο 61′ κεφαλιά του Σισέ στην αγκαλιά του Κυριακίδη και στο 63’ καταπληκτικό σουτ ο Κούτρης και κεφαλιά ο Γκερέρο, κόρνερ ο εξαιρετικός Κυριακίδης, σε χαμηλό τέμπο ο Ολυμπιακός διαχειρίζεται το υπέρ του προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο και εξακολουθεί να δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες.

Ο Παναιτωλικός των δέκα παικτών δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να παρακολουθήσει το ρυθμό του ματς μέχρι το 70’. 7-0 τελικές ο Ολυμπιακός, 5 στην εστία στο δεύτερο μέρος. Στην πρώτη φάση του ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μέρος σκοράρει με τον νεοεισελθόντα αντί του Μοράρ, Καμαρά.
loading the player….

2-1 στο Φάληρο, σε ματς με πολύ χαμηλό ρυθμό μετά το 70’ και με τον Ολυμπιακό να έχει αρκετά λάθη στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Γκολ: 11′ Ποντένσε (Ολυμπιακός), 25′ Γκερέρο (Ολυμπιακός), 70′ Καμαρά (Παναιτωλικός)


Κίτρινες κάρτες:
 Σισέ, Κούτρης – Χαντάκιας

Κόκκινες κάρτες:
 53′ Χαντάκιας

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): 
Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (64′ Νάτχο), Φορτούνης (88′ Μπουχαλάκης), Ποντένσε, Ναουέλ (74′ Τοροσίδης), Γκερέρο.

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ρότσα, Χαντάκιας, Άργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μάζουρεκ, Μανά (84′ Γιαννιώτης), Ουίλιαν (57′ Μαλής), Μοράρ (68′ Καμαρά).
Διαφήμιση
Διαφήμιση