HomeΕΛΛΑΔΑΤο πρώτο καφε – μπαρ με ροφήματα κάνναβης ανοίγει στην Θεσσαλονίκη

Το πρώτο καφε – μπαρ με ροφήματα κάνναβης ανοίγει στην Θεσσαλονίκη

«Προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης στην περιεκτικότητα που προβλέπει ο νόμος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καφέ, τσάι, μπύρα, αναψυκτικά και cocktail από κάνναβη θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι θαμώνες του «The Canna bar», του πρώτου καφέ με προϊόντα κάνναβης στην Ελλάδα. Οι υπεύθυνοι του Ομίλου «Golden Greece Holdings», που δραστηριοποιείται στον κλάδο της κάνναβης αποφάσισαν να ανοίξουν μια νέα αλυσίδα καταστημάτων στην συμπρωτεύουσα ενώ σχεδιάζουν μέχρι το καλοκαίρι του 2019, να εγκαινιάσουν άλλα οχτώ καταστήματα καφέ και ένα εστιατόριο με φαγητά από κάνναβη.

Μιλώντας στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της «Golden Greece Holdings» Διονύσης Σαρμαζανίδης, αναφέρει πως «θα είναι ένα καφέ με προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης στην περιεκτικότητα που προβλέπει ο νόμος. Θα υπάρχει καφές, αναψυκτικά, τσάι από κάνναβη τα οποία παράγονται κυρίως στην Ελλάδα. Ο καφές Cannabissimo coffee, είναι 100% φυσικός και νόμιμος, ενώ η περιεκτικότητα τετραϋδροκανναβινόλη (THC) είναι μέχρι 0,2% σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Όσοι από τους θαμώνες του «The Canna Bar», επιλέξουν τσάι, θα εξερευνήσουν σύμφωνα πάντα με τους υπεύθυνους, τα θεραπευτικά οφέλη της κάνναβης CBD κανναβιδιόλης με ευεργετική δράση, που χαρίζει ευεξία και χαλάρωση. Όλοι πάντως, θα μπορούν να συνοδεύσουν το ρόφημα της επιλογής τους και με μπισκότα κάνναβης, τα οποία θα διαθέτει σε λίγο καιρό το κατάστημα. Όπως σημειώνει ο κ. Σαρμαζανίδης, «σε ένα μήνα από σήμερα, θα λειτουργεί η πρώτη μας μονάδα μεταποίησης κάνναβης στο Καλοχώρι, μέσω της οποίας θα φτιάχνουμε διάφορα προϊόντα με κάνναβη. Υπολογίζουμε πως μέχρι το Μάρτιο θα έχουν δημιουργηθεί περίπου 70 προϊόντα ελληνικής παραγωγής μεταξύ άλλων και τρόφιμα».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση