Ελεύθεροι αφέθησαν μετά τις απολογίες τους οι δύο αδελφοί που ενεπλάκησαν στην υπόθεση με τον σοβαρό τραυματισμό του 35χρονου εργάτη από το Πακιστάν, στους Αγίους Δέκα.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στον δρόμο έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κι ενώ οι αρχές διερευνούσαν όλα τα ενδεχόμενα, εν τέλει διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί στη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος.

Ο εργάτης βρισκόταν στην καρότσα ΙΧ αγροτικού φορτηγού που οδηγούσε ο αδελφός του εργοδότη του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από το όχημα χτυπώντας το κεφάλι του στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών που διερευνούσαν την υπόθεση προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αδελφών καθώς φαίνεται πως προσπάθησαν να αποκρύψουν τα ακριβή στοιχεία κάτω από τα οποία σημειώθηκε ο τραυματισμός του αλλοδαπού εργάτη.

Μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση