HomeΚΡΗΤΗΧρυσό Βραβείο στο Δήμο Ηρακλείου για τις νέες τεχνολογίες

Χρυσό Βραβείο στο Δήμο Ηρακλείου για τις νέες τεχνολογίες

Kαι τις καινοτόμες δράσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Χρυσό βραβείο των «Best City Awards 2018», των καλύτερων πόλεων της χώρας που διαθέτουν νέες τεχνολογίες και άλλες καινοτομίες απέσπασε ο Δήμος Ηρακλείου.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου  στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων ενώ το βραβείο παρέλαβε εκπροσωπώντας το Δήμο, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Πέτρος Ινιωτάκης.

Τα «Best City Awards 2018» διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά η Boussias Communications, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και ο Δήμος Ηρακλείου διακρίθηκε στις υποδομές Data centers για συλλογή και αποθήκευση δεδομένων από αισθητήρες εφαρμογών ΙoΤ.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι γνώρισαν τους νικητές και ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.

Εβδομήντα δύο Δήμοι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, και δέκα επιχειρήσεις (που διαθέτουν τεχνολογίες για έξυπνες και βιώσιμες πόλεις) παρέλαβαν το Gold, Silver ή Bronze βραβείο τους, ανάλογα με τη βαθμολογία  που  προέκυψε από την αξιολόγηση μίας ανεξάρτητης Κριτικής Επιτροπής με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Πατούλη (Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση