HomeHL-9Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου για την καταγγελία σε βάρος συναδέλφων τους

Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου για την καταγγελία σε βάρος συναδέλφων τους

Τάσσονται στο πλευρό των ανδρών της ΟΠΚΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην πρόσφατη καταγγελία πολίτη σε βάρος ανδρών της ΟΠΚΕ για επίθεση εναντίον του αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου, η διοίκηση της οποίας συνεδρίασε την 1η Δεκεμβρίου ειδικά για το ζήτημα αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση τονίζονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Την 01-12-2018 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας με μοναδικό θέμα την επίθεση πολίτη σε βάρος μελών μας αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου και σύλληψη αυτού αλλά και μήνυση από τον ίδιο σε βάρος τους . Ομόφωνα αποφασίστηκε η στήριξη των συναδέλφων μας τόσο με την παροχή νομικής εκπροσώπησης αλλά και με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο χρειαστεί. Οι συνάδελφοί μας, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση, μας ενημέρωσαν σχετικά με τις ανυπόστατες κατηγορίες εκ μέρους του πολίτη σε βάρος τους, οι οποίες μάλιστα έλαβαν το φως της δημοσιότητας. Για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες λαϊκών δικαστηρίων στα Μ.Μ.Ε., να στήνονται σε βάρος αστυνομικών στον βωμό της δημοσιότητας, όπου οι συνάδελφοί μας καταδικάστηκαν πριν καν η Δικαιοσύνη λάβει τον λόγο.

Η Ένωσή μας σεβόμενη την Ελληνική Δικαιοσύνη και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτή, θα ενεργήσει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ώστε η αλήθεια να αποκαλυφθεί και θα ασκήσει κάθε ένδικο μέσο σε βάρος οποιουδήποτε προσπαθήσει να βλάψει την τιμή και την αξιοπρέπεια των μελών μας και του Σώματος που έχει προσφέρει εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες στον βωμό της ασφάλειας του πολίτη.

Η Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου τα τελευταία χρόνια, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. να περιορίσει στο ελάχιστο περιστατικά βίας και ανομίας στο Ηράκλειο, κατά τις νυχτερινές ώρες κυρίως, από άτομα και ομάδες που παλαιότερα δρούσαν ανεξέλεγκτα, σπέρνοντας τρόμο στους συμπολίτες μας, οδηγώντας τους με τις δράσεις τους είτε στο περιθώριο είτε σε κάποιο κελί σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ευνομούμενοι πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από οποιοδήποτε τυχαίο έλεγχο αντίθετα τον επικροτούν, έχουν αγκαλιάσει και επιδοκιμάζουν την δράση της συγκεκριμένης ομάδας η οποία τους έχει προσφέρει το αγαθό να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης χωρίς φόβο όλες τις ώρες του 24ώρου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση