HomeHL-SportsΜοιρασιά (1-1) για Άρη και ΠΑΟ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Τζοβάρα

Μοιρασιά (1-1) για Άρη και ΠΑΟ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Τζοβάρα

Άρης-Παναθηναϊκός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα παιχνίδι που είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον ρέφερι, Γιώργο Τζοβάρα.

Ο διαιτητής από τη Φθιώτιδα έδωσε τρία πέναλτι στην αναμέτρηση, με το δεύτερο εξ αυτών, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιουνές στο 15ο λεπτό, να είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα.

Οι «πράσινοι», που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή τη φάση, έσωσαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, με το πέναλτι που κέρδισε ο Μπουζούκης από τον Σιώπη και την εύστοχη εκτέλεση του Χατζηγιοβάννη αλά Πανένκα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» ήταν ο Διούδης, που απέκρουσε το πρώτο πέναλτι του Άρη, το οποίο ανέλαβε ο Γκάμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 84ο λεπτό η ομάδα του Παντελίδη είχε δοκάρι με τον Βέλεθ, ενώ ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Μακέντα στο 89′.

Γκολ: 15′ πεν. Γιουνές (Άρης), 90+3′ πεν. Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός)
 
Κίτρινες: Μακέντα (Παναθηναϊκός), Ινσούα (Παναθηναϊκός), Ματίγια (Άρης), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Άρης), Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός)
 
Κόκκινες: 89′ Μακέντα (Παναθηναϊκός)
 
Δοκάρια: 84′ Βέλεθ (Άρης)
 
Άρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντες, Σιώπης, Μπάσα, Γκάμα, Ντιγκινί (73′ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία (79′ Μάβραϊ), Γιουνές.
 
Παναθηναϊκός: Διούδης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (74′ Χατζηθεοδωρίδης), Γιόχανσον, Κάτσε (74′ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Μπουζούκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση