HomeHL-SportsΈνα γκολ ήταν αρκετό για τον Ηρόδοτο

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Ηρόδοτο

Ηρόδοτος Εργοτέλης 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε την Κυριακή ο Ηρόδοτος, καθώς επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα κατάφεραν και πήραν τους τρεις βαθμούς, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα.

Η ομάδα του Φουτσίνι άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Γιαλούσης εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των «κιτρινόμαυρων» και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ηρόδοτος είχε γενικότερα την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο 19΄ λίγο έλειψε ο Εργοτέλης να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς το φάουλ του Κοζορώνη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κασμερίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά στην εικόνα του αγώνα, με τον Ηρόδοτο σε γενικές γραμμές να ελέγχει το παιχνίδι και στο 53′ μάλιστα είχε μία πολύ καλή στιγμή για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Ο Μασάδο συνδυάστηκε ωραία με τον Κωνσταντινίδη, όμως ο τελευταίος από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καλογεράκη.

Στο 60′ ο Μπάτζιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχυα του Ηροδότου, όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο παίκτης ήταν σε θέση οφσάιντ.

Έως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν πολύ θερμά την σημαντική τους νίκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβιδάκης, Γιαλούσης Μπάμπης, Κασαπάκης (83′ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Κωσταντινίδης (75′ Σμυρλής), Μασάδο, Μάκο (63′ Κανδηλάκης), Δαμιανάκης, Αργκιλέσι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (71′ Λαμπάκης), Κουάτεγκ (61′ Καπνίδης), Ιατρούδης, Έφορντ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση