HomeΕΛΛΑΔΑΣφοδρή επίθεση Μαλέλη στον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση Μαλέλη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ή θα τον εξαφανίσουμε ή θα μας εξαφανίσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την στρατηγική και την συνθηματολογία που χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 για να επιτεθεί στο τότε ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως επιλέγει το ΚΙΝΑΛ  για να ανταποδώσει στο κυβερνών κόμμα τη σκληρή επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Αλέξης Τσίπρας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 ανέφερε πως ήρθε η ώρα να δοθεί η μάχη για να πάρει η δημοκρατική παράταξη τον χώρο της πίσω.

«Η στρατηγική μας πρέπει να είναι ή εξαφανίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή μας εξαφανίζει. Πρέπει να αποδημήσουμε  τον ΣΥΡΙΖΑ, να αποδείξουμε ότι δεν είναι αριστερά, ότι  δεν είναι προοδευτικό κίνημα. Εχει μαζέψει ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που έπρεπε να φύγει, ο,τι πιο αλλοτριωμένο υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ έχει μαζευτεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Ομως πέρα απ´ αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει στο χώρο μας, έχει πάρει δικά μας στελέχη, έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου μας, το οποίο έχει εξαπατήσει  και το οποίο πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να του αλλάξει τη ζωή. Δεν θα του αλλάξει τίποτα. Όλους αυτούς πρέπει να τους πάρουμε, να πάρουμε  πίσω τον χώρο μας από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε αυτό που θα φέρει ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς πρέπει να είμαστε το ανάχωμα προς την δεξιά»

Ο κ. Μαλέλης ανέφερε επίσης ότι πρέπει να σταματήσει εντός του ΚΙΝΑΛ η ανακύκλωση της μιζέριας και η άποψη ότι το κόμμα δίνει τη μάχη για το 7% ή το 8%.

«Ξαναχτίζουμε πάλι την δημοκρατική παράταξη. Θέλουμε να πείσουμε τον απλό πολίτη, τις λαϊκές μάζες ότι είμαστε η μεγάλη προοδευτική δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ο δεύτερος πόλος και  όχι ένας τρίτος ή τέταρτος. Είμαστε ο πόλος της προοδευτικής  αντίληψης  των πραγμάτων απέναντι στο συντηρητισμό. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι, δεν είμαστε ένα κόμμα που δίνουμε τη μάχη να πάμε από το 6% στο 7%  και στο 8%. Αυτό είναι μία ανακύκλωση της μιζέριας».

Μάλιστα ο κ. Μαλέλης ανέφερε πως δεν υπάρχει διμέτωπος αγώνας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία αλλά μονομέτωπος με τη συντήρηση που εκφράζουν και τα δύο μεγάλα κόμματα.

«Εγώ πιστεύω ότι με μια σωστή πολιτική και  με έναν  αγώνα ενάντια στην δεξιά  και στην συντήρηση ακόμα  και με μια πολιτική  ακτιβισμού αλλά και κοντά στις λαϊκές μάζες και στον πολίτη που έχει πραγματικά  μεγάλα  προβλήματα θα αποδείξουμε  ότι η χαμένη ψήφος είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ. Για  μένα ο αγώνας αυτός ενάντια στην συντήρηση και στην δεξιά τείνει να γίνει μονομετωπος γιατί  και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν συντηρητική πολιτική.  Κανείς δεν  μπορεί να πει  ότι η πολιτική του κ. Τσίπρα είναι αριστερή  και προοδευτική. Η πολιτική που εκφράζει σήμερα ο κ. Τσίπρας είναι βαθιά συντηρητική  και εμείς πρέπει να εκφράσουμε ακόμα  πιο προοδευτικές απόψεις . Είμαστε στην φάση της ωριμότητας ,να κάνουμε ένα βήμα ακόμα  πιο ριζοσπαστικό, πιο προοδευτικό. Το θέλει πάρα πολύ η Φώφη Γεννηματά πρέπει να ακολουθήσουν όλοι».

Ο κ. Μαλέλης ανέφερε ότι τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στις τοπικές κοινωνίες δεν θέλουν να συνεργαστούν σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών με τον ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν τον εμπιστεύονται, ενώ επιτέθηκε και  στην Νέα Δημοκρατία για την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το κόμμα του θα κερδίσει και τις 13 περιφέρειες

«Η αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας είναι μεγάλη  αυτό που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα πάρουμε και τις 13 περιφέρειες ήταν άκρως ενοχλητικό και άκρως προσβλητικό για τον ελληνικό λαό. Δείχνει πόσο βαθιά κομματικοποιημένος και δεξιός παραμένει ο κ. Μητσοτάκης. Αυτό είναι το πρόβλημα του; Να βαφτεί ο χάρτης μπλε ή να αναδειχθούν ικανοί και άξιοι άνθρωποι σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα; Θέλω να το ξεκαθαρίσω  στρατηγικός μας αντίπαλος είναι η δεξιά, η Νέα Δημοκρατία η συντήρηση».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση