HomeHL-SportsΜοιρασιά στους «Ζωσιμάδες», ισόπαλοι 1-1 ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ

Μοιρασιά στους «Ζωσιμάδες», ισόπαλοι 1-1 ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα ΟΦΗ 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Ηρακλειώτες άνοιξαν το σκορ στο 53′ με τέρμα του Ποτουρίδη, ωστόσο ο «Άγιαξ» της Ηπείρου, με τον Αθανασιάδη να βρίσκει δίχτυα (84′) μετά από 32 ολόκληρα ματς, κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό το αποτέλεσμα βέβαια δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένες, καθώς αμφότερες παραμένουν αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, με το συγκρότημα του Πετράκη να έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς και να είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 14η θέση με 8 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Στρέζου, που όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε.
Ο Αθανασιάδης στο 7′ και στο 18′, ο Αποστολόπουλος στο 17′, και ο Τζημόπουλος στο 27′ είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν ωστόσο δεν βρήκαν τελικά στόχο.
Από την δική του πλευρά ο ΟΦΗ, ενδιαφερόταν κυρίως να μην δεχθεί γκολ, όμως είχε και αυτός τις καλές στιγμές στη διάρκεια του πρώτου μέρους, με κορυφαία το σουτ του Πλατέλλα στο 19′, που υποχρέωσε τον Βελλίδη σε δύσκολη επέμβαση.

Λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου, μία λάθος υπόδειξη του διαιτητή, έβαλε τους «φιλοξενούμενους» σε θέση οδηγού.

Ο Βελλίδης κύλησε εκτός περιοχής, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει την μπάλα μέσα. Ο Λάμπρου θεώρησε ότι βγήκε και η μπάλα, έδωσε φάουλ πάνω στην γραμμή και ο Ποτουρίδης άνοιξε το σκορ στο 54΄.

Στη συνέχεια ο Πετράκης πέρασε στο ματς τον Κρίζμαν, ο ΠΑΣ πίεσε και είδε τις προσπάθειές του να δικαιώνονται στο 84΄, όταν ο Παμλίδης γύρισε με κεφαλιά την μπάλα προς την καρδιά της περιοχής και ο Αθανασιάδης με γυριστό έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά για την ανατροπή, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε, αφήνοντας τον ΟΦΗ για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη (τελευταία ήταν το 1-0 επί του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο).
Κίτρινες: Τζημόπουλος, Βελλίδης, Λίλα – Δεληγιαννίδης, Στρέζος, Παπάζογλου


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): 
Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Αθανασιάδης, Γιάκος (67′ Μυστακίδης), Παμλίδης, Μπουκουβάλας, Ξυδάς (60′ Κρίζμαν).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Βουό, Πλατέλλας (92΄ Κοιλιάρας), Κυριακίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Σάσι (69′ Μιχόγεβιτς), Μεγιάδον (83΄ Παπαστεριανός), Κοροβέσης, Ποτουρίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση