HomeΕΛΛΑΔΑΔύσκολη εξίσωση για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δήμος Αθηναίων – Συζητήσεις με δύο πρόσωπα

Δύσκολη εξίσωση για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δήμος Αθηναίων – Συζητήσεις με δύο πρόσωπα

Το αποτυχημένο «συνοικέσιο» με στέλεχος της Κεντροδεξιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα σενάρια για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο υποψήφιος που αναζητά το Μέγαρο Μαξίμου για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας δεν θα είναι ούτε αθλητής, ούτε θα προέρχεται από τον χώρο του θεάματος.

Αναφερόμενος στο σενάριο να κατέλθει ως υποψήφιος ο  Νάσος Ηλιόπουλος, ο δημοσιογράφος σημείωσε πως ο υφυπουργός Εργασίας θεωρείται από το Μαξίμου ως «ύστατη λύση», σε περίπτωση που δεν καταλήξουν σε συμφωνία με πρόσωπο που διαθέτει τα χαρακτηριστικά που επιζητεί ο πρωθυπουργός: ένα ανεξάρτητο πρόσωπο, που να μην προέρχεται από το «κομματικό» θερμοκήπιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τάκης Χατζής ανέφερε επίσης πως το επιτελείο του κ. Τσίπρα κινήθηκε προς την κατεύθυνση της ανεξάρτητης υποψηφιότητας όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ αποκάλυψε επίσης πως πραγματοποιήθηκαν κάποια δείπνα με στέλεχος που έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο κατά το παρελθόν στην κεντροδεξιά.

Σε αυτό το σημείο ο δημοσιογράφος διευκρίνισε πως η πρωτοβουλία για το πολιτικό «συνοικέσιο» ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, δηλαδή να κατέβει υποψήφιος υπό το χρίσμα του κόμματος του Πάνου Καμμένου και να υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, όπως ανέφερε, η εν λόγω πρωτοβουλία «ναυάγησε» και αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου συζητούν με δύο πρόσωπα, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής συμφωνία. Μάλιστα, ο Τάκης Χατζής εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο συμφωνία για τον υποψήφιο που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αθηναίων.

Ως προς το Δήμο Θεσσαλονίκη, και πέραν της «κλειδωμένης» υποψηφιότητας της Κατερίνας Νοτοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοσιογράφος στάθηκε και στην πρόθεση της Εύας Καϊλή να είναι υποψήφια. Όπως χαρακτηριστικά είπε, η κ. Καϊλή «φαίνεται να κατεβαίνει δυνατά στο στίβο της αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη».

newpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση