HomeHL-SportsΟ.Φ.Η και Ticketmaster Hellas μαζί για 3 χρόνια

Ο.Φ.Η και Ticketmaster Hellas μαζί για 3 χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. 1925 με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Ticketmaster Hellas για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις των εισιτηρίων της ομάδας.

Η Ticketmaster Hellas δραστηριοποιείται στην αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για πάνω από μια δεκαετία, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες στα μεγαλύτερα εγχώρια αθλητικά και καλλιτεχνικά θεάματα, με τις σημαντικότερες Ελληνικές ομάδες σε Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της. Αποτελεί δε μέλος του του Ομίλου της Ticketmaster, της κορυφαίας εταιρείας έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων διεθνώς, με πορεία 40 ετών, πωλήσεις άνω των 500 εκατομμυρίων εισιτηρίων ετησίως και με παρουσία σε 35 χώρες.

Στο πελατολόγιο της βρίσκονται σύλλογοι της Premier League (Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur, West Ham United), του NBA, το σύνολο του Βέλγικου Ποδοσφαίρου, η Qatar Stars League, και τα μεγαλύτερα διεθνή αθλητικά events παγκοσμίως (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rugby, Tokyo 2019, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cricket, London 2019)

Για τα επόμενα 3 έτη, λοιπόν, μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster Hellas, οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται διαδικτυακά τα εισιτήρια διαρκείας και μεμονωμένων αγώνων με δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης αλλά και παραλαβής τους μέσω των υπηρεσιών print@home και eticket, αποφεύγοντας έτσι την αναμονή των εκδοτηρίων.

Καλωσορίζουμε τη νέα αυτή συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Διαφήμιση
Διαφήμιση