HomeHL-9Πελώριο δέντρο έπεσε στα κάγκελα του δημοτικού σχολείου

Πελώριο δέντρο έπεσε στα κάγκελα του δημοτικού σχολείου

Από θαύμα γλιτώσαμε την τραγωδία στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν από θαύμα δεν σημειώθηκε τραυματισμός ή εκτεταμένες υλικές ζημιές, μετά την πτώση ενός πελώριου ευκαλύπτου έξω από σχολείο στη Νέα Χώρα στα Χανιά.

Συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφιές του zarpanews.gr, το τεράστιο δέντρο που βρίσκεται περιμετρικά του σχολικού συγκροτήματος του 14ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Χανίων, έπεσε λίγα μέτρα από το κτίριο συνθλίβοντας κυριολεκτικά τα κάγκελα στην αυλή.

Οι έντονοι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή, προκάλεσαν την εκρίζωση του πελώριου ευκαλύπτου ενώ ως εκ θαύματος η πτώση δεν τραυμάτισε πολίτη ούτε σημείωσε περαιτέρω ζημίες στις τριγύρω οικίες.

“Να απομακρυνθούν αυτά τα δέντρα από όλα τα σχολεία”

Ως πάγιος κίνδυνος σε πολλές σχολικές μονάδες των Χανίων χαρακτηρίστηκε το περιστατικό από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Χανίων Νίκο Βλαζάκη, ο οποίος απηύθυνε έκκληση να αποψιλωθούν τέτοια δέντρα από τα σχολεία.

Μάλιστα ζήτησε τη συνδρομή της Υπηρεσίας Πρασίνου να λύσει το πρόβλημα που αποτελεί απειλή για την σωματική ακεραιότητα των μαθητών και καθηγητών των σχολείων.

zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση