HomeΕΛΛΑΔΑΟ παιδοκτόνος της Πελασγίας μοναχός στο μοναστήρι των παπαροκάδων

Ο παιδοκτόνος της Πελασγίας μοναχός στο μοναστήρι των παπαροκάδων

Βγήκε από τη φυλακή 16,5 χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο μοναστήρι των παπαροκάδων στο Τρίκορφο Φωκίδας, εκεί όπου είχε καταφύγει για να κρυφτεί μετά τη δολοφονία της κόρης του Βασούλας τον Απρίλιο του 2002, επιστρέφει για να μονάσει ο παιδοκτόνος, ο οποίος βγήκε από τη φυλακή 16,5 χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε την Πελασγία.

Η κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας, ήταν με το μέρος του 54χρονου που κατακρεούργησε με 17 μαχαιριές τη 13χρονη κόρη του, καθώς ανέστειλε το υπόλοιπο της ποινής των ισοβίων που ανέρχεται σε 10 χρόνια.

Ως τώρα ο δράστης έχει εκτίσει 15 χρόνια και σύμφωνα με το δικαστικό συμβούλιο, έχει επιδείξει καλή διαγωγή, ενώ έκανε και 3.344 ημέρες εργασίας στη φυλακή. Οι δικαστές του επέβαλαν όρους, τους οποίους οφείλει να τηρεί από εδώ και πέρα. Σύμφωνα με την Espresso, για το υπόλοιπο της ποινής του θα πρέπει να διαμένει στη Μονή των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ, στο Τρίκορφο Φωκίδας, θα έχει επίσης την υποχρέωση να δίνει το “παρών” το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι το άψυχο σώμα της 13χρονης είχε βρεθεί μέσα στα αίματα από μία γειτόνισσα στις 27 Απριλίου του 2002. Ο δράστης είχε πάρει την 13χρονη στο σπίτι του στην Πελασγία μέχρι η μητέρα της, με την οποία ήταν σε διάσταση, να αποκαταστήσει τις ζημιές που είχαν προκληθεί στο σπίτι της από τον μεγάλο σεισμό του 1999. Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία ο 54χρονος συνελήφθη από τις Αρχές.

Πηγή πληροφοριών: Espresso, enikos

Πηγή ΦΩΤΟ: lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση