HomeHL-SportsΑραβίδης, Κουτσιανικούλης εκτός αποστολής για τα Γιάννενα

Αραβίδης, Κουτσιανικούλης εκτός αποστολής για τα Γιάννενα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ για τον ΟΦΗ και την Πέμπτη παρουσιάστηκε ακόμα ένα καθώς έμεινε εκτός ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και αποχώρησε από την προπόνηση.

Εκτός και ο Αραβίδης λόγω της γαστρεντερίτιδας.

Ο 30χρονος εξτρέμ αποχώρησε από την σημερινή – και τελευταία – προπόνηση του ΟΦΗ  λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Χρήστος Αραβίδης καθώς συνεχίζει να είναι κλινήρης μετά την γαστρεντερίτιδα που τον έχει προσβάλει.

Επέστρεψαν  οι Μεγιάδο, Παπαστεριανός και η ομάδα αναχωρεί αύριο το πρωί.

Τη 18άδα του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος Παπαστεριανός, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι, Βουό.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Οι Χουάν Νέιρα και Θανάσης Ντίνας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ για δεύτερη μέρα δεν προπονήθηκε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Απών ήταν και ο τραυματίας Μανώλης Μπολάκης, ενώ το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Παπαστεριανός.

Με το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει (Παρασκευή 8:30 π.μ) με προορισμό τα Ιωάννινα, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η άφιξη στα Ιωάννινα αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής και η ομάδα θα πάει αμέσως στο γήπεδο Περάματος Ιωαννίνων για προπόνηση, πριν καταλύσει στο ξενοδοχείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση