HomeΚΡΗΤΗΣτις εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ροδιά – Παλαιόκαστρο ο Κώστας Μαμουλάκης

Στις εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ροδιά – Παλαιόκαστρο ο Κώστας Μαμουλάκης

Προϋπολογισμού 580.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και τα τεχνικά έργα στο δρόμο που συνδέει τον οικισμό της Ροδιάς με αυτόν του Παλαιοκάστρου, προϋπολογισμού 580.000 ευρώ, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

2

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιάννη Ντουλάκη και τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Στρατάκη, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών, αλλά και τον έντεχνο τρόπο με τον οποίο εκτελούνται. Παράλληλα, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν για τη σημαντική αυτή παρέμβαση, που αλλάζει ριζικά την εικόνα του μήκους 3 χιλιομέτρων δρόμου.

3

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το έργο προχωράει σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας και δημιουργεί μια άνετη, ασφαλή και πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα στη Ροδιά και το Παλαιόκαστρο. Είναι μια ακόμα σημαντική παρέμβαση στην περιοχή, την οποία συγχρηματοδοτούμε με πόρους του Δήμου, με χρήματα των δημοτών που με τη σωστή διαχείριση, επιστρέφουν στους συμπολίτες μας μέσα από ωφέλημα έργα. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του, τον Ανδρέα Στρατάκη για την βοήθειά του, τον Πρόεδρο της Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη όπως και όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Αντιπρόεδρο της Ροδιάς Γιάννη Ντουλάκη και όλα τα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση