HomeCity GuideΦωταγώγηση των… πέντε Χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Ηράκλειο

Φωταγώγηση των… πέντε Χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Ηράκλειο

Πότε θα γίνει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… πέντε θα είναι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα φωταγωγήσει ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, στην πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου.

Εδώ και μέρες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες της ΔΗΚΕΗ προκειμένου η πλατεία Ελευθερίας να μετατραπεί σε… Χριστουγεννιάτικο κάστρο ώστε να υποδεχθεί τους πολίτες κατά την διάρκεια των εορτών.

Οι «πύλες» του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου – Ένα ταξίδι στην χώρα των Ξωτικών – όπως το χαρακτήρισαν οι διοργανωτές ανοίγει τις πύλες του το προσεχές Σάββατο στις 9 το βράδυ.

Ο κ. Λαμπρινός αναμένεται να φωταγωγήσει μία συστάδα πέντε εντυπωσιακά στολισμένων δέντρων.

Φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά,  ο Δήμος Ηρακλείου, η ΔΗΚΕΗ, το Ι.Τ.Ε. οι φορείς και οι σύλλογοι της πόλης  από την 1η του Δεκέμβρη του 2018 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 ετοιμάζουν ένα μεγάλο ταξίδι στο παιγνίδι, την χαρά και την δράση στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου.

Παράλληλα με  το ανανεωμένο και πάντα λαμπερό  «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» του Δήμου Ηρακλείου, έχουν προγραμματιστεί και μία σειρά εορταστικών εκδηλώσεων σε όλους τους δημοτικούς χώρους, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση