HomeHL-GreeceΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» Νοτοπούλου-Μπελαβίλας για Θεσσαλονίκη και Πειραιά

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» Νοτοπούλου-Μπελαβίλας για Θεσσαλονίκη και Πειραιά

Ψάχνουν ακόμη υποψήφιο για Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντίστροφα  μετράει ο χρόνος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας που θα στηρίξει στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας και -πιθανότατα- τα επόμενα εικοσιτετράωρα επίκεινται ανακοινώσεις.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ διήρκησε τέσσερις και πλέον ώρες, με τις υποψηφιότητες της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Νίκου Μπελαβίλα να «κλειδώνουν» για Θεσσαλονίκη και Πειραιά αντίστοιχα. Αν και για την κα Νοτοπούλου ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί επισήμως.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο και εκεί αναμένεται να ανάψει και επίσημα το «πράσινο φως».

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, εξαιρετική κρίνεται από το κόμμα η υποψηφιότητα  Μπελαβίλα.

Μάλιστα, έγινε λόγος για το γεγονός ότι αποτελεί ένα άφθαρτο πρόσωπο που συνιστά κατά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μια υποψηφιότητα νίκης, απέναντι σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ενώ διευκρίνιζαν πως οι διεργασίες στην κατεύθυνση δημιουργίας προγραμματικών συγκλίσεων –για τη Θεσσαλονίκη και όχι  μόνο- θα συνεχιστούν με την παράταξη Μπουτάρη, αλλά και με ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά στελέχη και στελέχη της παράταξης των Οικολόγων πράσινων.

Ο Τσίπρας ψάχνει υποψήφιο για την Αθήνα

Κατά πληροφορίες ο πρωθυπουργός για ακόμα μια φορά επέλεξε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το δήμο της Αθήνας. Αφήνοντας, ωστόσο, να εννοηθεί ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν τα…αποκαλυπτήρια, όπως επίσης και ότι χρειάζεται να καταλήξουν σε μία καλή υποψηφιότητα.

Eρχεται συνεδρίαση της «Ανοιχτής Πόλης»

Τις επόμενες ημέρες- σε κάθε περίπτωση- θα προχωρήσουν οι διαδικασίες προκειμένου να οριστεί ο υποψήφιος που θα αναμετρηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ κατά τα πρότυπα της συνεδρίασης που έγινε στη Θεσσαλονίκη χθες, θα συνεδριάσει και εδώ η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση