HomeHL-SportsΣτην Περιφέρεια Χανίων οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ για τα «Βενιζέλεια»

Στην Περιφέρεια Χανίων οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ για τα «Βενιζέλεια»

Θα διεξαχθούν τις 9 Ιουνίου 2019 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης δέχθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων τους διοργανωτές των διεθνών αγώνων στίβου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ – ΧΑΝΙΑ 2019, που θα διεξαχθούν τις 9 Ιουνίου 2019, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» κ. Γιώργος Γιατρουδάκης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «ΚΥΔΩΝ», κ. Σάκης Κουβάτσος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, κ. Σωτήρης Λαβούτας, ο Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, κ. Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης, το Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, κ. Παναγιώτης Αντωνακάκης ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, κ. Μάρκος Καλούδης, και η Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, κα Μαρία Μπικάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την άριστη προετοιμασία των Αγώνων, που όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης πρόκειται για μία κορυφαία διοργάνωση, η οποία προβάλλει τα Χανιά μας ως σημαντικό τόπο διοργάνωσης Αθλητικών Γεγονότων Παγκόσμιας Εμβέλειας και στέλνει το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Βουλγαράκης υπογράμμισε την αμέριστη αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στην διεξαγωγή των ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ – ΧΑΝΙΑ 2019.

Διαφήμιση
Διαφήμιση