HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο από το ΚΕΣΑΝ για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Σεμινάριο από το ΚΕΣΑΝ για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Mε θέμα την συναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα «Ενισχύοντας τη συναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών» διοργανώνει το ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να έρθουν οι εκπαιδευτικοί σε επαφή με εναλλακτικές μορφές διδασκαλίας, η εφαρμογή των οποίων θα συντελέσει στην ενίσχυση της ικανότητας των παιδιών για επίγνωση και έκφραση των συναισθημάτων και κατ’ επέκταση για ρύθμιση των συναισθημάτων, η οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του «ευ ζην». Στο σεμινάριο έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν 20 εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι μία συνάντηση ανά μήνα, από τον Νοέμβριο 2018 έως τον Απρίλιο 2019. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν πέντε (5) συναντήσεις. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/11/2018 στις 17:00-21:00 στο χώρο του ΚΕΣΑΝ.

Οι υπόλοιπες συναντήσεις θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες. Υπεύθυνη προγράμματος είναι η κ. Εύα Δερμάτη, Ψυχολόγος, MSc Κλινικές Παρεμβάσεις στις Εξαρτήσεις, MSc Κοινωνικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας Υγείας – συνεργάτις ΚΕΣΑΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση