HomeHL-9Η Ραχήλ Μακρή … επανέρχεται και απευθύνεται στον δήμαρχο Ρεθύμνου

Η Ραχήλ Μακρή … επανέρχεται και απευθύνεται στον δήμαρχο Ρεθύμνου

Νέες αναρτήσεις της πρώην βουλευτή στα social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση της επίθεσης που εξαπέλυσε μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, με αφορμή ένα ημερολόγιο δημοτικού σχολείου στο Ρέθυμνο.

Με τον σάλο που δημιουργήθηκε και τις αντιδράσεις φορέων και πολιτών του Ρεθύμνου, η κ, Μακρή επανέρχεται με νέες αναρτήσεις επιτιθέμενη αυτή τη φορά στον δήμαρχο της πόλης. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook η πρώην βουλευτής αναφέρει:

«Στις 25 Μαρτίου 2017 από αυτόν εδώ τον ιερό χώρο, το σπήλαιο του Μελιδονίου Ρεθύμνου ανακήρυξα την δημιουργία του ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΙΚΗΣ ως μια κίνηση σεβασμού και τιμής προς τα 370 γυναικόπαιδα που έδωσαν την ζωή τους αρνούμενα να παραδωθούν στους Τούρκους.

Κύριε Δήμαρχε Ρεθύμνου να πάρετε τα ημερολόγια σας αυτά που μετά από την σφοδρή, χυδαία και απρόκλητη επίθεση στο πρόσωπο μου, αποδεικνύεται ότι σκόπιμα και ύπουλα οργανώσατε και κατευθύνατε και να τα πάτε εδώ στον τάφο των 370 των ιερών λειψάνων των γυναικόπαιδων του χωριού του Δήμου σας.

Να τους πείτε ότι έπεσαν αδίκως κι είμαι ανιστόρητη γιατί υπό τον οθωμανικό ζυγό η ζωή των υποδουλωμένων Ελλήνων ήταν ειδυλλιακή σαν αυτή που απεικονίζεται στα ημερολόγια της ντροπής.

Εμπρός λοιπόν πηγαίνετε να τους το πείτε».

Λίγες ώρες, από το ίδιο βήμα και πάλι θέλησε να υπερασπιστεί τους ισχυρισμούς της τονίζοντας τα εξής:

«Επιτίθεμαι με όση σφοδρότητα μου επιτρέπει η Ελευθερία του Λόγου εναντίον εκείνων των υπευθύνων δημοτικών συμβούλων ή εκπαιδευτικών του Δημοσίου που σκόπιμα και ύπουλα επέλεξαν «φανταστικές απεικονίσεις» αποκλειστικά ισλαμικών ειδυλλιακών στιγμιοτύπων του Ρεθύμνου επί Τουρκοκρατίας για να κοσμήσουν ένα σχολικό ημερολόγιο, υποβάλλοντας σε μαθητες δημοτικού την ιδέα πως η ζώη των μουσουλμάνων υπό τον Οθωμανικό Ζυγό υπήρξε τουλάχιστον εξίσου ειδυλλιακή και αξιομνημόνευτη όσο και εκείνη των υπόδουλων ραγιάδων του Ρεθύμνου.

Απαιτώ μάλιστα να κατονομαστούν οι υπεύθυνοι που επέλεξαν, οργάνωσαν και κατηύθυναν αυτό τον τρόπο εθνομηδενιστικής προπαγάνδας, σε μια στιγμή μάλιστα που η ελληνική νεολαία αυθόρμητα ξεσηκώνεται ενάντια σε πράξεις εθνικής μειοδοσίας στη Μακεδονία, στην Κύπρο και στην Βόρειο Ήπειρο.

Η χυδαιότητα, οι ύβρεις, η λάσπη, οι απειλές κατά ζωής και η προσπάθεια Τοπικών αρχόντων και δασκάλων που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσουν ψευδώς υποτιθέμενες επιθέσεις σε σχολεία και πολίτες με αφήνουν παγερά αδιάφορη.

Είναι γνωστές οι τακτικές που ακολουθούσαν από την εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Η αλήθεια πονάει γιατί είναι σκληρή και δεν μπορεί να κρυφτεί όση λάσπη και αν πετάξετε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση