HomeHL-LifestyleΞεσπά ο Γιάννας Παπαμιχαήλ: Κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομα των γονιών μου

Ξεσπά ο Γιάννας Παπαμιχαήλ: Κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομα των γονιών μου

Για να βγάλουν λεφτά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ξέσπασμα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είχε ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, σχετικά με τη θεατρική παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», στην οποία πρωταγωνιστούν η Μαρία Κορινθίου και ο Παναγιώτης Πετράκης.

Μπορεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ να είχε τοποθετηθεί θετικά, όταν ανακοινώθηκε ότι η Μαρία Κορινθίου θα υποδυθεί το «Κατερινιώ» από την αγαπημένη ταινία, την οποία όλοι έχουμε συνδέσει με το αγαπημένο ζευγάρι της αξέχαστης χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, όμως αυτό δεν σχετίζεται με την εκμετάλλευση των ονομάτων των γονιών του, προκειμένου κάποιοι να βγάλουν χρήματα, ως λέει.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην ανάρτησή του, ξέσπασε εναντίον αυτών που χρησιμοποιούν το όνομα της Αλίκης και του Δημήτρη, έτσι ώστε να προσελκύσουν τον κόσμο και συνεπώς να έχουν μεγάλο κέρδος. Η τοποθέτησή του έγινε με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε ότι μετά το τέλος της συγκεκριμένης παράστασης, ο Γιώργος Βάλαρης και η Μαρία Κορινθίου θα συνεργαστούν για την αναβίωση της παράστασης «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα εάν οι ηθοποιοί δοκίμαζαν τις δυνατότητες τους στον ρόλο του «Κατερινιού» ή στον ρόλο του «Μανούσου» και όχι στης Αλίκης και στου Δημήτρη.

«Αυτό το πράγμα που όλοι “χρησιμοποιούν” τους γονείς μου για να οικονομήσουν έχει πια παραγίνει. Τόσα βιβλία έχουν εκδοθεί, τόσες παραστάσεις με θέμα την πρωτότυπη ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσαν, και δεν ξέρω και εγώ πόσα άλλα ακόμη που σχετίζονται με αυτούς. Όλοι αυτοί που τα πράττουν, βάζουν μπροστά τη φράση “κάνουμε Τέχνη”, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να δηλώνουν “πάμε ταμείο», γράφει εξοργισμένος.

iefimerida.gr