HomeHL-SportsΤάσος Παπάζογλου: «Να βγάλουμε τον ΟΦΗ από τη δύσκολη θέση» – video –

Τάσος Παπάζογλου: «Να βγάλουμε τον ΟΦΗ από τη δύσκολη θέση» – video –

Ο Τάσος Παπάζογλου μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports εξήγησε πως δεν αξίζει στον ΟΦΗ να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και τόνισε πως θα παλέψουν για να αλλάξουν την κατάσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τάσος Παπάζογλου μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports εξήγησε πως δεν αξίζει στον ΟΦΗ να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και τόνισε πως θα παλέψουν για να αλλάξουν την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ:

Για το τι δεν πήγε καλά στο ματς με τον Άρη: «Είναι κρίμα πραγματικά. Κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια. Είναι ένα παιχνίδι που χάνουμε τρεις πόντους, είναι μια δύσκολη κατάσταση και θα παλέψουμε όλοι μαζί για να βγούμε από αυτή την κατάσταση, άλλωστε όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό άθλημα. Πρέπει να είμαστε πιο πολύ άντρες».

Για την έλλειψη… τύχης που έχει ο ΟΦΗ: «Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν έχουμε παίξει ποτέ πλήρεις, πάντοτε κάποιος έλειπε. Είναι πραγματικά κρίμα. Η στατική φάση είναι καθαρά θέμα υπευθυνότητας, σημασία έχει ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή, είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι κρίμα η ομάδα αυτή να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και να μην παίρνει τους βαθμούς που αξίζει. Για αυτό βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα και θα πρέπει να βγάλουμε την ομάδα, από την άσχημη θέση που βρίσκεται».

Για την… χημεία του ΟΦΗ: «Θα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι άξια βρισκόμαστε στον ΟΦΗ και ότι θα πρέπει να φοράμε την φανέλα αυτής της ομάδας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση