HomeHL-9Οι βροχοπτώσεις στην Κρήτη έφεραν… προβλήματα

Οι βροχοπτώσεις στην Κρήτη έφεραν… προβλήματα

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να ήρθε η πολυπόθητη βροχή στην Κρήτη όμως έφερε και… προβλήματα καθώς αρκετές περιοχές του νησιού δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί όταν χωρίς ρεύμα έμειναν αρχικά οι περιοχές των Γουβών, Κοκκίνη Χάνι, Επισκοπή, Ελιά, λιμένας Χερσονήσου, Νέα Αλικαρνασσός και Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου ενώ το ίδιο συνέβη και σε μικρά χωριά του Λασιθίου και των Χανίων.

Στη συνέχεια οι διακοπές ρεύματος επεκτάθηκαν προς τα ανατολικά του δήμου Ηρακλείου.

Από την πρώτη στιγμή τα συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται στους… δρόμους και προσπαθούν να διορθώσουν τις βλάβες ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

Μάλιστα, σε κάποιες περιοχές ήδη το ρεύμα έχει επανέλθει και εκτιμάται πως σε λίγες ώρες θα υπάρχει συνολική αποκατάσταση.

Βέβαια, εδώ για άλλη μια φορά αναδεικνύεται το χρόνιο πρόβλημα της συντήρησης που υπάρχει στους στύλους της ΔΕΗ. Μία απλή βροχή είναι ικανή να δημιουργήσει μπλακ άουτ σε αρκετές περιοχές. Κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι θα πρέπει να μεριμνήσουν. Μέχρι τότε οι πολίτες θα πρέπει να έχουν το λιγότερο… υπομονή!

Διαφήμιση
Διαφήμιση