HomeHL-SportsΜπιανκόνι «πάγωσε» τον Εργοτέλη!

Μπιανκόνι «πάγωσε» τον Εργοτέλη!

Ο Πλατανιάς στο 90+2' πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο Παγκρήτιο Στάδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Πλατανιάς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 δεν το έβαλε κάτω και με επίθεση διαρκείας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2, φεύγοντας την Κυριακή  με την ισοπαλία από το Παγκρήτιο Στάδιο.
Στο παιχνίδι που διεξήχθη για την 7η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου ήθελε να πάρει την 6η της νίκη στο πρωτάθλημα, όμως αν και έφτασε πολύ κοντά, λογάριαζε χωρίς τον… Μπιανκόνι, ο οποίος με δύο τέρματα χάρισε τον βαθμό στους φιλοξενούμενους.
Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 9ο λεπτό, με κεφαλιά του Ιατρούδη.
Ο Πλατανιάς στο τέλος του ημιχρόνου έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Νίλι δεν μπόρεσε να σκοράρει από θέση τετ α τετ.
Με το ξεκίνημα της «επανάληψης» ο Εργοτέλης ευτύχησε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με σκόρερ τον Μαζουλουξή.
Στη συνέχεια η ομάδα των Χανίων προσπάθησε να αντιδράσει και στο 85′ κατάφερε να μειώσει το σκορ, με ωραίο πλασέ του Μπιανκόνι.
Από εκείνο το σημείο ο Εργοτέλης έδειχνε να αγχώνεται, κάτι που φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Πλατανιάς από την μεριά του αύξησε την πίεση του και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Μπιανκόνι και πάλι, αυτή τη φορά με κεφαλιά, να βρίσκει δίχτυα, δίνοντας στην ομάδα του τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.
Πλέον ο Εργοτέλης έχει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πλατανιάς πήγε στους 12 βαθμούς και ακολουθεί από κοντά.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (81′ Αντωνίου), Έφορντ, Κουατένγκ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: (Γιάννης Τάτσης): Γκολτζ, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης (44′ λ.τρ. Παπουτσογιαννόπουλος), Καραγκούνης, Ουές, Μποσέτι, Παπανικολάου, Τσαμούρης, Μπιανκόνι, Νίλι, Κόρτσαμ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση