HomeΣΠΟΡΚάλεσμα σε… όλους από τους οργανωμένους του Εργοτέλη

Κάλεσμα σε… όλους από τους οργανωμένους του Εργοτέλη

Προσκαλούν τους φιλάθλους και του Πλατανιά να βρεθούν στο γήπεδο για το μεγάλο ματς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπουδαίο ματς διεξάγεται στις 15.00 της Κυριακής , με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον Πλατανιά.

Οι Ηρακλειώτες θέλουν ματς… γιορτή και αυτό φαίνεται και από το κάλεσμα των οργανωμένων τους.

Μερικές ώρες πριν το ματς, οι Daltons εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τους φιλάθλους και του Εργοτέλη, αλλά και του Πλατανιά να δώσουν δυναμικό παρών, δημιουργώντας «μια ατμόσφαιρα η οποία σπανίζει στα ελληνικά γήπεδα», όπως σημειώνουν.

Αναλυτικά το κάλεσμα: «Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία επίσημη συνάντηση των δύο ομάδων . Την Κυριακή 25/11 στης 15:00 το μεσημέρι , Εργοτέλης και Πλατανιάς θα <<κονταροχτυπηθούν >> με πιθανό έπαθλο την πρώτη θέση της βαθμολογίας της Football League .

Oι δύο ομάδες χαρακτηρίζονται απο την σταθερότητα που έχουν στην άμυνα . Οι κιτρινόμαυροι έχουν δεκτεί μόλις δύο γκολ , ενώ ο Πλατανιάς μόλις ένα .

Το πλεονέκτημα στην επίθεση το έχει η ομάδα του Ηρακλείου , καθώς έχει βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα της αντίπαλης εστίας δέκα φορές την φετινή σεζόν . Σε αντίθεση με τους Χανιώτες που έχουν σκοράρει μόνο τέσσερα τέρματα .

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει υψηλό ενδιαφέρον καθώς με βάση τα στατιστικά και την βαθμολογία θα τεθούν αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος .

Καλούμε λοιπόν τον φίλαθλο κόσμο της πόλης του Ηρακλείου να δώσει το παρόν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της πόλης μας την φετινή σεζόν . Επίσης καλούμε και τους φιλάθλους του Πλατανιά να βρεθούν στο γήπεδο , ώστε να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα .

Δίνοντας συνέχεια στις καλές σχέσεις των δύο ομάδων , αλλά και των φιλάθλων τους .

Δημιουργόντας ταυτόχρονα μια ατμόσφαιρα η οποία σπανίζει στα ελληνικά γήπεδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση