HomeHL-9Ο «Μπακαλόγατος» υπέστη σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά

Ο «Μπακαλόγατος» υπέστη σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά

Ευτυχώς δεν κινδύνευσαν άνθρωποι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη το εστιατόριο «Μπακαλόγατος» στην Ιεράπετρα από την Πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες.
Ευτυχώς την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το εστιατόριο ήταν κλειστό και έτσι δεν κινδύνευσαν άνθρωποι
2
Τα μηνύματα συμπαράστασης στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου πολλά… και εκείνοι από την πλευρά τους τονίζουν ότι ο μπακαλόγατος θα αναστηθεί από τις στάχτες του και θα λειτουργήσει και πάλι σε λίγες μέρες.

Στη σελίδα τους στο facebook οι ιδιοκτήτες αναφέρουν συγκεκριμένα:
«H ζωή πολλές φορές δεν μας τα φέρνει όλα έτσι όπως τα φανταζόμαστε… Ο Μπακαλόγατος υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές λόγω μεγάλης πυρκαγιάς εχθές το βράδυ στον εσωτερικό του χώρο. Η λύπη μας είναι μεγάλη… Όμως δεν θέλουμε και δεν γίνεται να το βάλουμε κάτω. Τους τελευταίους μήνες μας χαρίσατε απλόχερα εκατοντάδες όμορφες στιγμές. Ξάστερες καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες με μελωδίες και αναμνήσεις στην αυλή μας… και αργότερα στιγμές με πειράγματα, γέλια και σπιτικές μυρωδιές στον εσωτερικό μας χώρο. Ακόμα και τώρα κυριαρχούν αυτές οι στιγμές και αυτή η θετική ενέργεια… Όχι το μαύρο… Για αυτό λοιπόν βάζουμε για λίγο τις τιράντες μας στο ντουλάπι, μαζεύουμε μανίκια και ετοιμαζόμαστε σε πολύ λίγο χρόνο να είμαστε ξανά μαζί σας… Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την κατανόηση και τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης. Ο Μπακαλόγατος τα χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ… »
4

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 6 παρά 20 το πρωί.Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 8 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

4

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση