HomeHL-GreeceΠατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Αν υπήρχε λίγη ανθρωπιά θα γλίτωνε

Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Αν υπήρχε λίγη ανθρωπιά θα γλίτωνε

Όλοι τους πρέπει να πληρώσουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόδοση δικαιοσύνης ζητά για τον άδικο θάνατο του παιδιού του ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου, Ευθύμης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Όλοι τους να πληρώσουν. Γιατί για μισή ώρα το παιδί μου δέχτηκε έναν βάρβαρο θάνατο. Για μισή ώρα πονούσε και τον ταλαιπωρούσαν, για αυτό μας πονά περισσότερο. Είναι δύο φορές εγκληματίες. Λίγο ανθρωπιά να υπήρχε θα είχε γλιτώσει», λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 33χρονου.

«Όσο περνάει ο καιρός αυτή η οδύνη γίνεται μεγαλύτερη. Βλέπω εφιάλτες. Να μην δεχθεί άλλος γονιός τέτοιους εφιάλτες. Για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν, χθες. Δεν θα το αφήσω έτσι. Να δουλέψει ο νόμος. Στη Δικαιοσύνη έχω εμπιστοσύνη», σημείωσε εν συνεχεία ο ίδιος, και πρόσθεσε:

«Πιθανόν να φανούν και κάποια άλλα βίντεο, τα οποία σίγουρα υπάρχουν και τα οποία δεν μας δείχνουν. Τα στοιχεία είναι αρκετά να πληρώσουν. Οι αστυνομικοί βγαίνουν και λένε ότι έκαναν το νόμιμο. Έναν άνθρωπο αιμόφυρτο να τον χτυπάς, αυτό σε καμία πολιτισμένη κοινωνία δεν είναι. Το οφείλω στο παιδί μου να κάνω αυτό γιατί πολεμούσε ενάντια στη βαρβαρότητα και για τα παιδιά κάποιου αυριανού γονιού να μη δεχθεί αυτό που βιώνω και δέχομαι εγώ. Βλέπεις έναν τραυματισμένο, ποιον έπιασαν τον λήσταρχο Νταβέλη;».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο 33χρονος Ζακ πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που σχετίζονται με τα τραύματα που έφερε από χτυπήματα και από σπασμένα γυαλιά.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση